Οι προπονητές ποδοσφαίρου της Καβάλας ζητούν να αρχίσουν οι προπονήσεις στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα

Ανακοίνωση του Συλλόγου Προπονητών με την οποία εκφράζεται η έντονη ανησυχία για το μέλλον του αθλήματος

Υπέρ της επανέναρξης των προπονήσεων στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και στη συνέχεια των πρωταθλημάτων, τάσσεται ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου της Καβάλας. Με ανακοίνωση του αφού εκφράζει την ανησυχία για το μέλλον του αθλήματος, τονίζει ότι η άθληση αποτελεί απαραίτητο αγαθό στις μέρες μας και αποτελεί διέξοδο για την σωματική και ψυχική υγεία παιδιών και ενηλίκων.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά: «Ο Σύνδεσμος προπονητών ποδοσφαίρου Ν. Καβάλας δια μέσου της Εκτελεστικής Επιτροπής εκφράζει την έντονη ανησυχία του για το μέλλον του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στις δύσκολες μέρες που διανύουμε.

Καθώς το διάστημα της απραξίας για όλους που αγαπάμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ολοένα και μεγαλώνει, ο Σύνδεσμος Προπονητών ποδοσφαίρου Ν. Καβάλας τάσσεται υπέρ της επανέναρξης σε πρώτη φάση των προπονήσεων τόσο των αντρικών ομάδων όσο και των Ακαδημιών και σε δεύτερη φάση και των πρωταθλημάτων, τηρώντας πάντοτε τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η άθληση αποτελεί απαραίτητο αγαθό στις μέρες μας και αποτελεί διέξοδο για την σωματική και ψυχική υγεία παιδιών και ενηλίκων».