Ομόφωνο το 2 στα 2 για τον Παναγιώτη Τσοχαταρίδη

Ο Καβαλιώτης πρωταθλητής πήρε τη 2η νίκη του στην επαγγελματική πυγμαχία σε αγώνα που έγινε στο Μεξικό

Το δύο στα δύο έκανε στην επαγγελματική πυγμαχία ο Παναγιώτης Τσοχαταρίδης με τη νίκη που σημείωσε την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου στο Μεξικό!

Ο Καβαλιώτης πρωταθλητής, που άνοιξε λογαριασμό στο επαγγελματικό μποξ στις 29 Ιανουαρίου όταν είχε επικρατεί (και πάλι στο Μεξικό) επί του Αργεντίνου Jose Battaglia με τεχνικό νοκ άουτ, κέρδισε με ομόφωνη απόφαση των κριτών στο τέλος της αναμέτρησης, μιας και η ανωτερότητα του στο ρινγκ ήταν αδιαμφισβήτητη.

Σ’ αυτό το σημείο θα πρέπει να τονιστεί ότι ο αντίπαλος του Τσοχαταρίδη δεν ήταν αυτός που αρχικά είχε οριστεί, μιας και μετά τη ζύγιση του υποβλήθηκε σε τεστ covid-19 και βρέθηκε θετικός. Έτσι ορίστηκε κάποιος άλλος, για τον οποίο ο Παναγιώτης δεν γνώριζε τίποτα. Παρά όλα αυτά όμως φάνηκε η ανωτερότητα του και κέρδισε τον αγώνα, παρά το γεγονός ότι ήταν στην κατηγορία των 66 κιλών και όχι των 69 όπως ήταν αυτός κόντρα στον Αργεντίνο.

Ο ίδιος ο 22χρονος πυγμάχος σε ανάρτηση του στο fb ανέφερε «Άλλη μια νίκη 2-0. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη», ενώ προανήγγειλε και τον επόμενο αγώνα του για τον οποίο είπε ότι θα έρθει «πολύ σύντομα»!