ΠΑΕ ΑΟΚ 1965: Πιστός στρατιώτης του ΑΟΚ ο Μακάριος Λαζαρίδης

Ευχαριστήρια ανακοίνωση με αφορμή τη χορηγία του βουλευτή Καβάλας της ΝΔ διαγνωστικών τεστ στα οποία υποβάλλονται εβδομαδιαία τα μέλη της ομάδας

Τις θερμές ευχαριστίες της προς τον Μακάριο Λαζαρίδη εκφράζει με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλας 1965, με αφορμή τη χορηγία του για την προμήθεια των διαγνωστικών τεστ που υποβάλλονται τα μέλη της ομάδας σε εβδομαδιαία βάση καθώς και για τις μάσκες μια χρήσης στις οποίες είναι τυπωμένο το σήμα του συλλόγου..

Στον ΑΟΚ τονίζουν ότι σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ έχει σταθεί ως πιστός στρατιώτης στην ομάδα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟΚ αναφέρει σχετικά: «Η  ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 θέλει δημόσια να ευχαριστήσει τον βουλευτή Μακάριο Λαζαρίδη για την χορηγία των διαγνωστικών τεστ που υποβάλλετε η ομάδας μας εβδομαδιαίως και για τις μάσκες μιας χρήσης με τυπωμένη την επωνυμία της ομάδας μας. Στις δύσκολες στιγμές που περνάμε στέκεται δίπλα μας και μας βρίσκει λύσεις τόσο σε θέματα καθημερινότητας όσο και σε σοβαρότερα θέματα. Δεν είναι άλλωστε πολύς ο καιρός που μια απλή δωρεά αυτοκινήτου της εταιρίας μας προς το ΕΚΑΒ Καβάλας χρειάστηκε τις άμεσες ενέργειες του ώστε να διευθετηθεί το ταχύτερο δυνατό.

Ο Μακάριος ήταν είναι και θα είναι δίπλα μας ως πιστός στρατιώτης του ΑΟΚ και για αυτό τον ευχαριστούμε ξανά».