Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΟΚ: Ετοιμάζεται να ανεβάσει τα ρολά…

Αρχίζουν και πάλι οι προπονήσεις, με την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου, στο βοηθητικό γήπεδο του ΑΟΚ

Από τη Δευτέρα 17 Μαΐου αρχίζουν και πάλι οι προπονήσεις στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΑΟΚ, μετά το «πράσινο» φως που άναψε το Υφυπουργείο Αθλητισμού και η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων για τη λειτουργία των Ακαδημιών. Στην ανακοίνωση της Ακαδημίας τονίζεται ότι θα τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο ενώ καλούνται τα μέλη του συλλόγου και σε όσους επιθυμούν να εγγραφούν στα τμήματά, να γυμναστούν στις άριστες εγκαταστάσεις στο βοηθητικό γήπεδο του ΑΟΚ.

Η ανακοίνωση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του ΑΟΚ αναφέρει σχετικά:

«Ύστερα από την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού και της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, με την οποία επιτρέπεται ,υπό όρους, η λειτουργία των Ακαδημιών, κάνουμε γνωστό σε όλους τους Καβαλιώτες τα εξής:

Η Ακαδημία μας θα λειτουργήσει στις 17-5-2021 με το ισχύον πρόγραμμα προπονήσεων, τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Καλούμε τα μέλη μας και όλους όσους επιθυμούν να εγγραφούν στα τμήματά μας, να έρθουν να γυμναστούν στις άριστες εγκαταστάσεις μας, στο βοηθητικό γήπεδο του ΑΟΚ.

Όπως κάθε χρόνο, δίνουμε τη δυνατότητα για δωρεάν προπονήσεις σε όλα τα νέα παιδιά Προσχολικής και Πρώτης τάξης Δημοτικού Σχολείου.

Ευχόμαστε σε όλους τους νεαρούς αθλητές της Καβάλας, καλή επιστροφή στις Αθλητικές Δραστηριότητες, που τόσο πολύ τις στερήθηκαν».