ΟΘΑ Καβάλας: Επιτυχημένη η επιστροφή στην αγωνιστική δράση

Εξαιρετικές εμφανίσεις των κολυμβητών του Ομίλου στο Διεθνές Meeting Acropolis 2021

Με πολλές επιτυχίες επέστρεψαν στις αποσκευές τους στην Καβάλα η αθλητές του ΟΘΑΚ που συμμετείχαν στο Διεθνές Meeting Acropolis 2021, το Σαββατοκύριακο 29-30 Μαΐου.

Στη πρώτη τους συμμετοχή, μετά από πολύ καιρό, σε τέτοιου επιπέδου αγώνες, οι αθλητές του Ομίλου απέδειξαν για μια ακόμα φορά, ότι όταν έχεις δουλέψει σωστά και με συνέπεια, όλα τα εμπόδια ξεπερνιούνται.

Μετάλλιο, όρια προεθνικής και συμμετοχές σε μεγάλους και μικρούς τελικός, ήταν μια όαση σε όλα αυτά που πέρασαν αθλητές και προπονητής όλο αυτό τον χρόνο, και μια υπόσχεση για το τι να περιμένουμε στο μέλλον. Συγκεκριμένα:

Βύρων Καρκαλιανίδης: Τρίτη θέση στα 200 υπτιο και όριο προεθνικης. Συμμετοχή στο μικρό τελικό στα 100 υπτιο. Ατομικό ρεκόρ και στα 100 πεταλουδα.

Ιωάννης Σκαρής: Συμμετοχή στο μεγάλο τελικό στα 400 και 1500 ελεύθερο κατακτώντας όρια προεθνικής και στα δυο αγωνίσματα, καθώς και στα 200 μ. ύπτιο με ατομικό ρεκόρ.

Ελισάβετ Μαυρογιάννη: Συμμετοχή στο μικρό τελικό στα 400 μ. Μικτή Ατομική και ατομικό ρεκόρ στα 200 μ. Μικτή Ατομική

Αθανάσιος Παπαδόπουλος: Συμμετοχή στο μικρό τελικό στα 200 μ. ύπτιο, απόδειξη ότι όταν θέλεις κάτι πολύ όλα τα προλαβαίνεις μιας και είναι τρίτη λυκείου.

Συγχαρητήρια  σε αθλητές και προπονητή, έπεται συνέχεια με Ανοιχτή Θάλασσα στις 5/6 με τους Γιάννη Σκαρή και Βασιλική Γιάντζη στην παρθενική τους εμφάνιση σε αυτά τα αγωνίσματα.

Καλή επιτυχία σε αθλητές και μαθητές που όλοι δίνουν και θα δώσουν τις δικές τους μάχες. Όλα στη ζωή γίνονται για κάποιο λόγο, τα εμπόδια είναι για να μας κάνουν πιο δυνατούς.