Βρασίδας Νέας Περάμου: Στη μνήμη του Γιώργου Κωνσταντάρα το 2ο Beach Summer Cup 5 x 5

Η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να τιμήσει τον 25χρονο ποδοσφαιριστή αλλά και φίλο που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας για 2 χρόνια

Να αφιερώσει τη φετινή διοργάνωση του 2ου Beach Summer Cup 5 x 5, στη μνήμη του προσφάτως αδικοχαμένου Γιώργου Κωνσταντάρα, αποφάσισε η διοίκηση του Βρασίδα Νέας Περάμου, στην ομάδα της ομάδας είχε αγωνιστεί για δύο χρόνια ο 25χρονος που έχασε τη ζωή του πριν από λίγες ημέρες σε σύγκρουση μοτοσυκλετών. Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι ο Γιώργος παρά τη μικρή του ηλικία άφησε με το ήθος του την προσωπική του αξία στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «O προ ολίγων ημερών αδόκητος χαμός του Γιώργου Κωνσταντάρα μας συγκλόνισε όλους. Ο Γιώργος παρά τη μικρή του ηλικία κατάφερε με το ήθος του να αφήσει την προσωπική του σφραγίδα στο τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο όχι μόνο ως αθλητής αλλά κυρίως ως άνθρωπος. Στο σύλλογο μας αγωνίστηκε για δύο χρόνια ενώ στη συνέχεια αποτέλεσε τον εμβληματικό αρχηγό του Κεραυνού Ελευθερών. Αποφασίσαμε ως σύλλογος να αφιερώσουμε τη φετινή εκδήλωση της Ακαδημίας μας στη μνήμη του αθλητή μα πάνω απ’ όλα φίλου Γιώργου Κωνσταντάρα»!

Το 2ο Beach Summer Cup 5 x 5 του Βρασίδα Νέας Περάμου θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή έως την Κυριακή 9 – 11 Ιουλίου (από τις 7 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ) στο πάρκο της Νέας Περάμου δίπλα στην παιδική χαρά. Η συμμετοχή των ομάδων που θα απαρτίζονται από παίκτες ηλικίας 6 έως 12 ετών θα είναι δωρεάν. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές στα τηλέφωνα 6934298634 και 6945291794.