Βρασίδας Νέας Περάμου: Τουρνουά ποδοσφαίρου «Ιορδάνης Αδαμάκης»!

Η ετήσια διοργάνωση μικρών ηλικιών, που διοργανώνεται στο πλαστικό γήπεδο του χωριού, θα φέρει πλέον το όνομα του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή

Στην μνήμη ενός δικού της παιδιού που χάθηκε τόσο άδικα στην τραγωδία των Τεμπών θα διεξάγεται πλέον το τουρνουά ποδοσφαίρου μικρών ηλικιών του Βρασίδα Νέας Περάμου. Το ετήσιο ραντεβού στο πλαστικό γήπεδο της Νέας Περάμου θα φέρει το όνομα του Ιορδάνη Αδαμάκη, προκειμένου όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση να τιμηθεί η μνήμη του παιδιού που ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στο σύλλογο.

Στη διοργάνωση θα πάρουν μέρος 15 ομάδες από την Καβάλα και τη Δράμα με συνολικά 35 τμήματα.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

«Συνεπής όπως πάντα στο ραντεβού της η ακαδημία ποδοσφαίρου του Βρασίδα μας οργανώνει το ετήσιο τουρνουά αναπτυξιακών ηλικιών  το οποίο από φέτος θα έχει και το όνομα του Ιορδάνη Αδαμάκη θέλοντας με αυτό τον τρόπο η ομάδα μας να τιμήσει τη μνήμη ενός δικού μας παιδιού που τόσο άδικα χάθηκε στο πρόσφατο δυστύχημα των Τεμπών!

15 ομάδες από τους νομούς Καβάλας και Δράμας με πάνω από 35 τμήματα ηλικιακών κατηγοριών Κ6, Κ8, Κ10 & Κ12 θα δώσουν το ραντεβού τους στο πλαστικό γήπεδο της Νέας Περάμου το Σάββατο & Κυριακή 1-2 Απριλίου. Δύο ημέρες γεμάτες ποδόσφαιρο, δύο ημέρες γεμάτες παιδικά χαμόγελα… Σας περιμένουμε όλους»!!!