ΑΣΕΑ Καβάλας: Νέες επιτυχίες στο Πανελλήνιο Κ-18 [φωτογραφίες]

Τα παιδιά του Αθλητικού Συλλόγου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης κατάφεραν σε μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση να ξεχωρίσουν σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο

Οι επιτυχίες σε αγώνες υψηλού επιπέδου συνεχίζονται για τον ΑΣΕΑ Καβάλας. Αυτή τη φορά οι αθλητές του κατάφεραν να κάνουν και πάλι αισθητή την παρουσία τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα U18 που πραγματοποιήθηκε στο ΕΓ Μίκρας στη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα το δίδυμο Λεμονιά Γκαιντατζή και Στέλλα Τζαρίδου κατέκτησε την 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στο απλό νεανίδων, ενώ πήρε την 2η στο διπλό, χάνοντας στον τελικό με 3-0 (11-6, 15-13, 11-7) από τις Φωτιάδου – Άμπα από τη Φλώρινα.

Απ’ εκεί και πέρα ο Αλεσσάντρο Φέλτσερ ήταν 3ος (χάλκινο μετάλλιο) στο απλό εφήβων και επίσης 3ος στο διπλό μαζί με τον Διονύση Τιμαμόπουλο.

Οι συγκεκριμένες επιτυχίες έρχονται ως συνέχεια της 1ης θέσης και του χρυσού μεταλλίου που κατέκτησε η ομάδα νεάνιδες του ΑΣΕΑΚ, πριν από λίγες μόνο ημέρες, στο ίδιο γήπεδο. Τα κορίτσια του Γιάννη Σταύρου (Γκαιντατζή,Τζαρίδου, Πετσίβα, Αλεξούδη) πήραν την 1η θέση στο ομαδικό και συνέχισαν την ανοδική τους πορεία μετά το χρυσό που είχαν καταλάβει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στην κατηγορία των κορασίδων.

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας κύλησε και ολοκληρώθηκε επιτυχώς με όλα τα υγειονομικά μέτρα. Τέλειωσαν έτσι οι πρώτοι αγώνες μετά την πολύμηνη καραντίνα και για το κλείσιμο της σεζόν 2020-2021 απομένει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών τον Σεπτέμβριο.