ΑΣΕΑ Καβάλας: «Αργυρός» Βαλκανιονίκης ο Διονύσης Τιμαμόπουλος [φωτογραφίες]

Ο αθλητής του του Αθλητικού Συλλόγου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Καβάλας πήρε τη 2η θέση στο ομαδικό εφήβων με την Εθνική Ελλάδας U19

Μια ακόμα σημαντική επιτυχία προστέθηκε στις ήδη πολλές, ομαδικές και ατομικές, των αθλητών του Αθλητικού Συλλόγου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Καβάλας. Ο αθλητής του ΑΣΕΑ Καβάλας Διονύσης Τιμαμόπουλος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό εφήβων με την Εθνική Ελλάδας U19, στους Βαλκανικούς αγώνες που διεξήχθησαν στην Ορεστιάδα, γεγονός που αποτελεί μεγάλη τιμή για τον ίδιο αλλά και για τη πόλη της Καβάλας που έχει ένα τέτοιο αθλητή από τα σπλάχνα της ομάδας!

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε και η 16χρονη Γκαιντατζη η οποία πήρε την 6η θέση στο ομαδικό νεανίδων(βελτίωσε τη περσινή 7η!) στην  κατηγορία U16.

Επίσης, μεγάλη τιμή ήταν και για το προπονητή της ομάδας να είναι ομοσπονδιακός υπεύθυνος της εθνικής U9 νεανίδων! Στις άλλες κατηγορίες τα αποτελέσματα των Καβαλιωτών αθλητών είχαν ως εξής:

9η θέση στο ατομικό ο Τιμαμόπουλος
9η θέση η Γκαιντατζή (μια ανάσα από την είσοδο στις 8!,ηττα με 4-3!)
17η θέση η Πετσίβα στο ατομικό.
9η στο μικτό Γκαιντατζή/Τιμαμόπουλος
9η Γκαιντατζή/Τζαρίδου
9η Τιμαμόπουλος /Μηλικούδης

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας βρίσκονται από χτες οι αθλητές Γκαιντατζή και Τιμαμόπουλος, για τη προετοιμασία για το πανευρωπαϊκό υ19 που θα γίνει στη Πολωνία 14-22/7!

Με ανακοίνωση του ο ΑΣΕΑ Καβάλας ευχαριστεί πολύ τους χορηγούς που βοήθησαν φέτος επιτευχθούν οι στόχους του συλλόγου!
Ελλαγρολιπ
Αλαλούμ παιδοτοπος
Ελομας-ποταμουδια Καβάλας
Mug Cafe
Κρεοτεχνειο Θεόφιλος
Good morning bread and coffee
Τράπεζα ξυλοφουρνος
Europcar
Praxis Education
Hellinis Hotel Athens
Nemesis
Personal Insurance