3ο Τουρνουά Μπάσκετ Παληό 3on3: Όταν τα «Τσακαλάκια» κέρδισαν τις… «Trompetes» [φωτογραφίες]

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διοργάνωση στην οποία συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας, μετά από 86 αγώνες σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες

Μετά από ένα ακόμη μαραθώνιο 86 αγώνων, σε ένα από τα πιο ζεστά τριήμερα των τελευταίων ετών και κάτω από τις ιδιαίτερες συνθήκες της περιόδου που διανύουμε, ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 3ο τουρνουά μπάσκετ Παληό 3on3 που πραγματοποιήθηκε στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του Παληού.

Οι διοργανωτές της επιτυχημένης διοργάνωσης, που επέστρεψε μετά από ένα χρόνο απουσίας λόγω Covid-19, με ανακοίνωση τους ευχαρίστησαν όλους τους συμμετέχοντες που βοήθησαν με την υποστήριξη τους, την υπομονή τους, τη συνεργασία και τη καλή τους διάθεση.

Επίσης ευχαρίστησαν τους μικρούς φίλους που διαγωνίστηκαν, τα νέα παιδιά που όπως αναφέρουν «έχουμε την χαρά να βλέπουμε να μεγαλώνουν μέσα στο πέρασμα του χρόνου, να καμαρώνουμε την εξέλιξή τους και την όλο και πιο ανταγωνιστική παρουσία τους, τους νεαρούς που αφιέρωσαν αυτά τα απογεύματα και τα βράδια μακριά από κάποια δροσερή γωνιά της πόλης, τους γονείς που ήρθαν να υποστηρίξουν ή ακόμα και να αγωνιστούν βάζοντας στην άκρη για τρεις μέρες δουλειές, υποχρεώσεις και το θέμα ηλικία».

Ακόμα ευχαρίστησαν και τους επαγγελματίες αθλητές (Καραποστόλου, Καλαιτζίδης, Αγγελακόπουλος) που τιμούν κάθε χρόνο με την παρουσία τους τη διοργάνωση δίνοντας την ευκαιρία σε νεαρούς αθλητές να τους γνωρίσουν από κοντά και παίξουν μαζί τους, πάντα δείχνοντας την ευγενικότερη στάση!

Ευχαρίστησαν τους χορηγούς που πρόθυμα στήριξαν οικονομικά και με παροχές όλη αυτή τη προσπάθεια ακόμα και σε αυτούς τους καιρούς! Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ ειπώθηκε και σε όλα τα παιδιά (Στέργιος, Δημήτρηδες, Ολύμπιος, Γρηγόρης) που βοήθησαν διευκολύνοντας τους διοργανωτές πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη διεξαγωγή των αγώνων!

Οι νικητές

Η αγωνιστική ιστορία του τουρνουά βρήκε φέτος νέους νικητές, μετά την κατάκτηση των δύο πρώτων διοργανώσεων από τους W29. Στον τελικό αναμετρήθηκαν τα «Τσακαλάκια» των Στυλίδη, Κουμλέλη, Σολωμό, Ανίσογλου και οι «Trompetes Team» των Μελαδιανό Π., Μαργαριτόπουλο, Μελαδιανό Γ., Ζαρωτιάδη και μετά από ένα πολύ δυνατό παιχνίδι νικητές αναδείχθηκαν οι πρώτοι με σκορ 16-13! Στον μικρό τελικό αγωνίστηκε και κατέκτησε την τρίτη θέση με σκορ 20-14 η CSKA (Σπανός, Σπόντης, Τζούμας, Λιόλιος), μια ομάδα με σταθερή παρουσία στους αγώνες μεταλλίων των τουρνουά που πλέον από ομάδα έκπληξη κατατάσσεται στις ομάδες βετεράνους, απέναντι στη φετινή ευχάριστη έκπληξη, την ομάδα των νεαρών «Χαβαλέικερς» (Μακαρίτης, Ευαγγελίδης, Καμπουρέλης, Παπανικολάου) που κατάφεραν να αποκλείσουν νωρίτερα πολύ δυνατούς αντιπάλους!