Παληό 3on3 Summer Tournament: Επιτέλους οι… Τρομπέτες πήραν τον τίτλο! [φωτογραφίες]

Μετά από δύο αποτυχημένες παρουσίες στους τελικούς της δημοφιλούς διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο μπάσκετ του Παληού, κατάφεραν να κερδίσουν – Διαβάστε όλους τους νικητές των κατηγοριών

Ο πέμπτος κύκλος του Palio 3on3 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής μετά από ένα τριήμερο όπου 40 ομάδες αγωνίστηκαν, δίνοντας 90 παιχνίδια, για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή!

Για πρώτη φορά το τουρνουά χωρίστηκε αρχικά σε κατηγορίες δίνοντας μας και τους πρώτους νικητές: την ομάδα Mountains (Λυκάκη, Παναγιωτίδου, Μαραβέγια, Κελεμένη) στην κατηγορία των Γυναικών, τους Yessirr (Μπάης, Μπιλμπίλης, Γεμεντζόπουλος, Χατζηαβραάμ) στην κατηγορία των TEENS, τους The Process (Μπόζης Χ., Μπόζης Ε., Λαζαρίδης, Βερβελιθάνος) στους Youth και τους W29 (Πενταζίδης, Καραποστόλου, Γαζέτης) στους VETERANS.

Μεγάλοι νικητές του τουρνουά αναδείχθηκαν οι Τρομπέτες (Μελαδιανός Ι., Ζωίδης, Μαργαριτόπουλος, Μελαδιανός Π.), οι οποίες μετά από δυο συνεχόμενες παρουσίες στους τελικούς του 2021 και του 2022 κατάφεραν να πάρουν την πρώτη θέση κερδίζοντας τους W29!

Την τρίτη θέση κατέλαβαν οι Ελ Κουβαδόρ (Αγγελόπουλος, Σχοινάκης, Μπούρας, Πρεμέτης) νικώντας στον μικρό τελικό τους Κουτούκι (Πούγγουρας, Ευαγγελίδης, Σπανίδης, Αλμπάνης)! Στο διαγωνισμό τριπόντων νικητής αναδείχθηκε ο Περτζεμλίδης Γρ. κερδίζοντας στον τελικό τους Χιοκτουρίδη και Παπανικολάου!

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος υπήρχαν πολλά παιχνίδια με ένταση και δυνατές μάχες όπου ξεχωρίζουν καινούριες ομάδες νεαρών παικτών που δείχνουν ότι έχουν δουλέψει στα σωματεία τους και παρουσιάζονται έτοιμες για το επόμενο βήμα!

Οι διοργανωτές με ανακοίνωση τους ευχαριστούν τις ομάδες που τους τίμησαν με τη συμμετοχή τους από την Ξάνθη, τα σωματεία της Καβάλας Kavala B.C Santa Basketball Club Kavala – ΜΠΑΣ Αγία Βαρβάρα Καβάλας Αστέρας Καβάλας Panthers Women’s Basketball – Πάνθηρες ΑΟΚ Basketball απ’ όπου προήλθαν και οι περισσότερες συμμετοχές, τους συμμετέχοντες που έκαναν το ταξίδι από γειτονικές και όχι μόνο πόλεις για να είναι μαζί με όλους στο Παληό και τους βετεράνους που δήλωσαν ακόμη μια φορά παρών!

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ φυσικά και στους χορηγούς που υποστήριξαν τη διοργάνωση, τον Δήμος Καβάλας – Municipality of Kavala και στον κόσμο που γέμισε για τρεις συνεχόμενες μέρες το Κοράλι» καταλήγει η ανακοίνωση!