Καβάλα BC: Μεταγραφική έκπληξη με Αγγελάκο

Η Ένωση απέκτησε τον 27χρονο αθλητή που πέρσι αγωνιζόταν στον Κολοσσό Ρόδου – Έχει ήδη αποκτήσει 4 παίκτες

Σε μια σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα μπάσκετ της Καβάλας, που «χτίζει» το ρόστερ της εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Απέκτησε τον Αλέξανδρο Αγγελάκο που την περσινή χρονιά φόρεσε τη φανέλα της ομάδας της ιδιαίτερης πατρίδας του, του Κολοσσού Ρόδου.

Ο Άλεξ είναι γεννημένος στη Ρόδο στις 6 Σεπτεμβρίου του 1994 και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στον Κολοσσό κάνοντας το ντεμπούτο του τη σεζόν 2009/10. Το 2012 μετακόμισε στη Μεγάλη Βρετανία και το 2015 επέστρεψε στην ομάδα μας, με την οποία αγωνίστηκε μέχρι το 2019.

Τη σεζόν 2019/20 πήγε στην Κύπρο, όπου φόρεσε τη φανέλα του ΑΠΟΠ, ενώ τον Οκτώβριο του 2020 επέστρεψε στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Κόροιβου Αμαλιάδας, στο πρωτάθλημα της Α2, πριν επιστρέψει στο νησί της Ρόδου.

Η ανακοίνωση της Καβάλα BC αναφέρει σχετικά:

«Από τον Κολοσσό στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας – Καβάλα BC ο Αλέξανδρος Αγγελάκος»

Οι 4 πρώτες μεταγραφές

Η ομάδα της Καβάλας έχει ήδη ολοκληρώσει ήδη 4 μεταγραφές τις προηγούμενες ημέρες, δείχνοντας ότι θα συνεχίσει και φέτος να επενδύει σε νεαρούς αθλητές, ενώ στη συνέχεια θα αποκτήσει και ορισμένους έμπειρους.

Έτσι λοιπόν απέκτησε 21χρονο γκαρντ, Βασίλη Ζαρκαδούλα που πέρσι αγωνίστηκε στην Β’ Εθνική και τον Εθνικό Πειραιά, καθώς και τον 21χρονο γκαρντ, Χουαν Μπρουκς που αγωνιζόταν βρισκόταν από το 2018 στον Αίαντα Ευόσμου. Επίσης απέκτησε τον 21χρονο γκαρντ, Σπύρος Καψαλό, από την ΑΕΕΠ Χαλκίδα BC, αλλά και τον Αριστοτέλη Ζαραϊδώνη, ο οποίος ουσιαστικά θα αντικαταστήσει τον αδελφό του Παναγιώτη που δε θα συνεχίσει στην Ένωση. Ο 23χρονος γκαρντ/φόργουορντ βρέθηκε πέρυσι στην Δάφνη Δαφνίου με την οποία είχε 7,9 πόντους και 3,6 ριμπάουντ σε 14 παιχνίδια.