Χαντιτάτζι: Αγωγή ύψους 10 εκ. ευρώ κατά «δημοσιογράφου» της Καβάλας για συκοφαντία του ίδιου και της ομάδας του ΑΟΚ

Για ποιον λόγο ο επενδυτής θέλει να κάνει «παράδειγμα» όσους δημοσιεύουν «ψεύτικες και παραπλανητικές πληροφορίες» και έχουν «βρόμικη ατζέντα»

Στον απόηχο της απορριπτικής απόφασης της Επαγγελματικής Επιτροπής Αθλητισμού σχετικά με τη συμμετοχή της ομάδας της Καβάλας στο πρωτάθλημα της Super League 2 ο Alex Haditaghi έκανε γνωστό ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του θα πολεμήσουν τόσο πολιτικά όσο και νομικά την άδικη αυτή απόφαση.

Μάλιστα, ο Καναδοϊρανός επενδυτής γνωστοποίησε ότι για τον λόγο αυτό έχει ήδη «επιστρατεύσει» την KLC Law, μία από τις κορυφαίες δικηγορικές εταιρίες της Ελλάδας, με εντολή κορυφαίοι νομικοί επιστήμονες «να υπερασπιστούν αυτή την πόλη», πάντα σε συνεργασία με τον «έμπειρο και ατρόμητο» Καβαλιώτη δικηγόρο Μάκη Κεβρεκάκη [διαβάστε το πλήρες κείμενο της δήλωσης Haditaghi πατώντας εδώ].

Στην ίδια δήλωση πάντως, αίσθηση προκαλεί και η δεύτερη «αποστολή» που ο κ. Χαντιτάτζι έχει δώσει στην KLC Law Firm, που δεν είναι άλλη από την κατάθεση αγωγής ύψους 10 εκ. ευρώ κατά συγκεκριμένου «δημοσιογράφου» της Καβάλας ο οποίος το τελευταίο διάστημα σπιλώνει συστηματικά τον Καναδοϊρανό επενδυτή αλλά και την ομάδα της πόλης.

«Δούλεψα πολύ σκληρά για να χτίσω μια μεγάλη φήμη στον Καναδά και σε όλο τον κόσμο και δεν θα επιτρέψω σε κάποιον σαν αυτό το άτομο να το καταστρέψει για την βρόμικη ατζέντα του», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Χαντιτάτζι.

Αναλυτικά, το επίμαχο απόσπασμα της δήλωσής του έχει ως εξεής; «Έχω δώσει επίσης εντολή στους δικηγόρους μου στην KLC να ξεκινήσουν μια νομική ενέργεια ύψους 10.000.000 ευρώ εναντίον ενός συγκεκριμένου δημοσιογράφου και της δημοσίευσης του και των ιδιοκτητών αυτής της έκδοσης που δημοσιεύουν ψεύτικες και παραπλανητικές πληροφορίες για εμένα και αυτή την ομάδα. Θα κάνω ένα παράδειγμα αυτών. Δούλεψα πολύ σκληρά και τιμητικά για να χτίσω μια μεγάλη φήμη στον Καναδά και σε όλο τον κόσμο και δεν θα επιτρέψω σε κάποιον σαν αυτό το άτομο να το καταστρέψει για την βρόμικη ατζέντα του».