Χάρης Αποστολίδης: Με τις ευχές του Νέστου στο τεχνικό επιτελείο της Σερκλ Μπριζ

Ο μέχρι πρότινος γυμναστής της ομάδας της Χρυσούπολης εντάσσεται στο προπονητικό τημ του συλλόγου Α’ Εθνικής του Βελγίου

Την χαρά και την υπερηφάνεια τους εκφράζουν η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Νέστου Χρυσούπολης για το άλμα που κάνει στην καριέρα του ο Χάρης Αποστολίδης. Όπως έγινε γνωστό, ο πρότινος, γυμναστής της ομάδας θα συνεχίσει την καριέρα του στο Βελγικό πρωτάθλημα εντασσόμενος στο προπονητικό τημ της Σερκλ Μπριζ, που αγωνίζεται στην ανώτερη κατηγορία της χώρας.

Ο Νέστος χάνει μεν ένα πολύτιμο στέλεχος του, ωστόσο χαίρεται για προχωράει μπροστά και του εύχεται καλή σταδιοδρομία και πολλές επιτυχίες.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: «Σύσσωμοι ο Πρόεδρος, το ΔΣ, το τεχνικό Τιμ και οι ποδοσφαιριστές Συγχαίρουμε τον μέχρι χθες γυμναστή της Ομάδας μας Αποστολίδη Χάρη,ο οποίος πλέον εντάσσεται στο τεχνικό Τιμ της Σέρλκ Μπριζ (ομάδα της ανώτατης κατηγορίας Βελγίου). Του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία με πολλές επιτυχίες και με συνεχή εξέλιξη. Χάρη μας έκανες υπερήφανους όλους»!