Νέστος Χρυσούπολης: Αλλαγή φρουράς στον πάγκο, ο Χατζηστάθης αποχώρησε, ο Κετσιεμενίδης ήρθε

Ο Ξανθιώτης τεχνικός επιστρέφει στο σύλλογο μετά την επιτυχημένη διετία (2018-2020) στο ίδιο πόστο

Το κακό ξεκίνημα του Νέστου στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, έφερε όπως ήταν αναμενόμενο την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Ο Θεόφιλος Χατζηστάθης, που το καλοκαίρι ανανέωσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο της Χρυσούπολης αποτελεί πλέον παρελθόν, ύστερα από το νέο αποτυχημένο αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη όπου η ομάδα γνώρισε την ήττα από τον Θερμαϊκό Θέρμης με 2-0. Έτσι μετά από 3 αγωνιστικές ο Νέστος έχει μόλις 1 βαθμό και βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο ανακοινώνει την λήξη συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Χατζηστάθη Θεόφιλο.  Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Θεόφιλο για τον ζήλο και την εργατικότητα που έδειξε σε όλο το χρονικό διάστημα της συνεργασίας μας και του ευχόμαστε ότι καλύτερο για την συνέχεια της προπονητικής του σταδιοδρομία», αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης του Νέστου που εκδόθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 8/11.

Τέσσερις ώρες αργότερα ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του που είναι ένας παλιός γνώριμος, που είχε μια πολύ επιτυχημένη παρουσία στο πόστο για δύο χρόνια (2018-2020). Πρόκειται για τον Κυριάκο Κετσιεμενίδη με τον οποίο ο Νέστος, τερμάτισε σ’ αυτά τα δύο χρόνια στη 2η θέση της βαθμολογίας πίσω από Καβάλα και Πανσερραϊκό.

«Νέος προπονητής για την ομάδα μας, αλλά παλιός γνώριμος. Κυριάκο Κετσιεμενίδη καλώς ήρθες στη Νεστάρα μας», ήταν η λιτή ανακοίνωση της διοίκησης για το νέο προπονητή που θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας στο επικείμενο τοπικό ντέρμπι με τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου.