Όταν οι… Πάνθηρες αγωνίζονται για τα αδέσποτα της Καβάλας!

Panthers Women's Basketball και Φιλοζωικό Σωματείο «Αίσωπος» γίνονται μια αγκαλιά και... παίζουν μπάσκετ για τους τετράποδους φίλους της πόλη-Η πρωτοβουλία και πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Πώς μπορεί μια ομάδα… πανθήρων να βοηθήσει τα ζωάκια μιας πόλης; Η απάντηση έρχεται από τους ίδιους τους… Πάνθηρες, την ομάδα μπάσκετ της Καβάλας, η οποία θα διαθέσει τα έσοδα του αγώνα ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 στις 12:00 στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» στο Φιλοζωικό Σωματείο της Καβάλας «Αίσωπος», προκειμένου να αγοραστούν τροφές και φάρμακα για τα αδέσποτα ζώα της πόλης.

Η ανακοίνωση του «Αισώπου»

Καλωσορίζουμε την πρωτοβουλία που έλαβαν οι Panthers Women’s Basketball-Πάνθηρες Καβάλας, κίνηση που μας γεμίζει αισιοδοξία γιατί διαπιστώνουμε το πόσο ευαίσθητη αναφορικά με τα αδέσποτα είναι η νέα γενιά με τη συμπαράσταση και καθοδήγηση των ενηλίκων που τους περιβάλλουν.

Με χαρά ενημερωθήκαμε ότι τα έσοδα του αγώνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας, θα διατεθούν στον «Αίσωπο» προκειμένου να αγοραστούν τροφές και φάρμακα για τα αδέσποτα ζώα της πόλης μας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς και ελπίζουμε να αποτελέσουν φωτεινό παράδειγμα για παρόμοιες μελλοντικές κινήσεις από άλλους φορείς της πόλης μας.

Καλούμε λοιπόν όλους τους πολίτες της Καβάλας να βοηθήσουν την προσπάθεια των Πανθήρων στηρίζοντας με την παρουσία τους την πρωτοβουλία αυτή.

Μέσα από την καρδιά μας ευχόμαστε στην ομάδα έναν καλό και νικηφόρο αγώνα!