ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Αυτήν τη φορά έχασε με 5-0 (από τον Ολυμπιακό Βόλου)

Ακόμα μια ήττα για τα πιτσιρίκια του ΑΟΚ που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και χειροκροτήθηκαν από τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο «Ανθή Καραγιάννη»

Ακόμα μια, αναμενόμενη, ήττα πρόσθεσε στο παθητικό της η ομάδα της Καβάλας που περιμένει πως και πώς να περάσει αυτός ο μήνας των… παθών για να μπορέσει να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο και να διεκδικήσει την σωτηρία της στο πρωτάθλημα της Super League. Αυτή τη φορά γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου στο «Ανθή Καραγιάννη» με 0-5, ο οποίος απ’ ότι φαίνεται πήρε το μήνυμα των φιλάθλων του που ήδη από το Σάββατο (18/12) είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία καλούσαν την ομάδα τους να σεβαστούν τον ΑΟΚ!

Το συγκρότημα του Νίκου Καραμπιμπέρη, αυτή τη φορά είχε 3 παίκτες στον πάγκο του και έτσι ο προπονητής έκανε 2 αλλαγές. Ειδικά δε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης κατάφερε να βρίσκει λύσεις στην επιθετική πίεση των φιλοξενούμενων  που πέτυχαν το 1ο γκολ, λίγο πριν τη συμπλήρωση του 20ου λεπτού με τον Μαρκοπουλιώτη. Απ’ εκεί και πέρα ο Βερνάρδος έκανε το 0-2 και 0-3 στο 22’ και το 27, ενώ το σκορ του ημιχρόνου (0-4) διαμόρφωσε ο Σιαφά στο 35’. Το τελικό 0-5 έκανε ο, πρώην παίκτης της Καβάλας Οκάν Σουλειμάν στο 60’ μετά από φάση διαρκείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον αγώνα παρακολούθησαν οι δύο πρώτοι ξένοι του ΑΟΚ, που θα αγωνιστούν από τη νέα χρονιά, Σέρβος και Ισραηλινός, οι οποίοι άφησαν καλές εντυπώσεις στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε ο ΑΟΚ στις Πηγές με τον Άρη.

Οι Συνθέσεις

Καβάλα (Καραμπιμπέρης): Παπαποστόλου, Θαλασσινός, Γιαννακός, Χατζηγεωργίου, Παπαδόπουλος (64’ Περτσεμλίδης), Κλεπουσνιώτης, Τοχτατζίδης (72’ Δραγανίδης), Απόσογλου, Λαμπαδίτης, Καμαρίδης, Βορδοναράκης.

Ολυμπιακός Βόλου (Καγιέχα): Βούγιοβιτς, Σκοπελίτης, Κόκας (46′ Χατζής), Φιλίποβιτς, Παπακώστας, Κόλα, Μαρκοπουλιώτης, Κιτόκο (46′ Ρηγόπουλος), Σιαφά (46′ Οκάν), Κατσούκης (46′ Χατζηπιρπιρίδης), Βερνάρδος.