Super League 2: Αναβολή στην Καβάλα, γκρίνια στην Καρδίτσα

Επισημοποιήθηκε η αναβολή του αγώνα λόγω των κρουσμάτων κορονοϊου στον ΑΟΚ

Τα 10 κρούσματα κορονοϊού που παρουσιάστηκαν στην Καβάλα, οδήγησαν όπως ήταν αναμενόμενο στην αναβολή του εξ αναβολής αγώνα της 2ης αγωνιστικής με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο «Ανθή Καραγιάννη».

Ο ΑΟΚ είχε ενημερώσει σχετικά τις αρμόδιες αρχές για την κατάσταση που επικρατεί στο «στρατόπεδο» του και ο διαιτητής, έκλεισε (όπως όφειλε) το φύλλο αγώνα με τις σχετικές επισημάνσεις που τον οδήγησαν να αποφασίσει την μη τέλεση της προγραμματισμένης αναμέτρησης. Μετά απ’ όλα αυτά η διοργανώτρια αρχή της Super League 2 εξέδωσε τη σχετική ανακοίνωση.

«Σας ενημερώνουμε ότι ο αγώνας ανάμεσα στις ΠΑΕ Α.Ο. Καβάλα – ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας για την 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2, αναβάλλεται λόγω Covid 19».

Ενημερώθηκε και ο Γεν. Γραμματέας αθλητισμού

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την αναβολή του αγώνα ενημερώθηκε σχετικά και ο Γεν. Γραμματέας αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς. Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟΚ αναφέρει: «Βάσει του επικαιροποιημένου πρωτοκόλλου υγιεινής και ασφάλειας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, καθώς και των ειδικών συνθηκών που επικρατούν στην χώρα μας όσον αφορά την εξάπλωση του κορονοϊού αλλά και με την σύμφωνη γνώμη του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γιώργου Μαυρωτά, ο εξ’ αναβολής αγώνας της 2ης αγωνιστικής Καβάλα-Αναγέννηση Καρδίτσας που είναι προγραμματισμένος για σήμερα 02/01/2022 αναβάλλεται»!

Κι αν στον ΑΟΚ επικρατεί ικανοποίηση γιατί στην ουσία έγινε το αυτονόητο και αυτό που προβλέπεται από το υγειονομικό πρωτόκολλο, στην Καρδίτσα μόνο ευχαριστημένοι δεν είναι! Κι αυτό γιατί αναγκάστηκαν να ταξιδέψουν για 2η φορά στην Καβάλα χωρίς να αγωνιστούν! Απ’ τη στιγμή που ο ΑΟΚ καλύπτει τις προϋποθέσεις του πρωτοκόλλου δεν μπορούσε να γίνει κάτι άλλο, ωστόσο η… γκρίνια σε όλα τα επίπεδα είναι εμφανέστατη και κινείται ανάμεσα στην ανάγκη για επιστροφή στην Καβάλα για 3η φορά μέχρι τα… έξοδα που έγιναν και θα γίνουν για τις σχετικές μετακινήσεις της ομάδας.