ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα: Ήττα (3-0 στην Καρδίτσα) με κατεβασμένα χέρια

Μετριότατη εμφάνιση και δίκαιη ήττα στην έδρα του πρωτοπόρου της βαθμολογίας της Super League 2, στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι της κανονικής περιόδου

Την ήττα με 3-0 γνώρισε το απόγευμα της Κυριακής στην Καρδίτσα από την τοπική Αναγέννηση η ομάδα της Καβάλας. Στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι στη διάρκεια της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Super League 2 το συγκρότημα του Γιάννη Τάτση δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να φανεί ανταγωνιστικό, απέναντι σε μια ομάδα που ήθελε πάση θυσία τη νίκη για να περάσει στην κορυφή της βαθμολογίας στον 1ο όμιλο, πράγμα που το κατάφερε με σχετική ευκολία.

Ο ΑΟΚ παρουσιάστηκε στο γήπεδο με αρκετές αλλαγές στο βασικό του σχήμα μιας και δεν αγωνίστηκαν οι τιμωρημένοι Αλιατίδης, Κατσουλίδης, Μπρέγκου και Δημοσθένους, αλλά και ο τραυματίας Σταμούλης, ενώ εκτός πλάνων ήταν και ο νεοαποκτηθέν Λούκας Κομάτσι του οποίου το δελτίο δεν έχει εκδοθεί ακόμα. Μέχρι την επίτευξη του πρώτου γκολ, η αμυντική γραμμή της ομάδας στάθηκε πολύ καλά δεδομένου ότι οι γηπεδούχοι δε δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις. Ωστόσο μετά πρώτο γκολ του Καρίμ στο 24’ η εικόνα του αγώνα άλλαξε. Οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο και στην ουσία «κλείδωσαν» τη νίκη με το δεύτερο γκολ του Καρίμ λίγο πριν τη συμπλήρωση του 45λεπτου. Στην επανάληψη ο ΑΟΚ, που είχε τη στήριξη περίπου 15 ηρωικών φιλάθλων του, δεν απείλησε τους γηπεδούχους κι έτσι ήρθε το 3ο γκολ που ολοκλήρωσε την προσπάθεια των γηπεδούχων που πήρε εύκολα και δίκαια τη νίκη.

Γκολ και φάσεις

  • Στο 10ο λεπτό σουτ του Γαρβιηλίδη μπλοκάρει ο Μπαλωμένος, ο οποίος έδιωξε στο 22’ φάουλ του Σγούρου, ενώ στο 24ο ο Καρίμ με σουτ μέσα από την περιοχή ανοίγει το σκορ κάνοντας το 1-0.
  • Το 2-0 γίνεται στο 43’ και πάλι από τον Καρίμ κι έτσι έκλεισε το 1ο ημίχρονο του αγώνα.
  • Δέκα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ο Καμπετσής δέχτηκε ωραία πάσα από τον Νοικοκυράκη και δε δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το τελικό 3-0.
  • Στο 86’ απ’ ευθείας φάουλ του Ελ Καντουσί φεύγει λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Καρδίτσας (Δημήτρης Σπανός): Μπαλωμένος, Κάσσος, Πεταυράκης, Μπακαγιόκο, Γκόλιας, Λεωνιδόπουλος (61΄ Μπαλτάς), Μουστακόπουλος, Πολέτο (82΄ Ανδρέου), Νοικοκυράκης, Μπεν Κμαγιάλ (69΄ Νικολιάς), Καμπετσής (82΄ Τίντε).

Καβάλα (Γιάννης Τάτσης): Γιαννίκογλου, Διονέλλης, Κολλαράς, Παναγιώτου, Ξυγκόρος, Χρούστινετς, Σγούρος, Γαβριηλίδης, Κουντουριώτης, Ελ Καντουσί, Σιφναίος.