Άλεξ Χαντιτάτζι: Θα χρησιμοποιήσουμε τις πέτρες που μας πετάτε για να χτίσουμε κάτι ιδιαίτερο στην Καβάλα

Το μήνυμα του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 προς την Καρδίτσα μετά την αναβολή του αγώνα των δύο ομάδων και τις «καταγγελίες» της Αναγέννησης περί παραπλάνησης  

Οι διαμαρτυρίες της ομάδας της Καρδίτσας για την εκ νέου αναβολή του αγώνα με την Καβάλα, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού, και οι καταγγελίες της στις αθλητικές και όχι μόνο αρχές, προκάλεσαν την αντίδραση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΑΟΚ Άλεξ Χαντιτάτζι, Με μήνυμα του από τον Καναδά ο Καναδοϊρανός επιχειρηματίας, αφού κάνει γνωστό ότι τα κρούσματα στην ομάδα είναι πλέον 13, «επιτίθεται» στη Θεσσαλική ομάδα τονίζοντας ότι τους… κατανοεί αφού ήθελαν να παίξουν με 15χρονα και 16χρονια παιδιά και επισημαίνει ότι με τις πέτρες που δέχεται η ομάδα θα κτίσει κάτι ιδιαίτερο.

Το μήνυμα του Άλεξ Χαντιτάτζι αναφέρει σχετικά:

«”Ποτέ δεν θα φτάσεις στον στόχο σου αν σταματάς και πετάς πέτρες σε κάθε σκυλί που σου γαυγίζει” – Winston Churchill

Προς την ποδοσφαιρική ομάδα της Καρδίτσας, την διοίκηση και τους οπαδούς της.

Τα 10+ θετικά κρούσματα προέκυψαν από PCR tests και όχι Rapid. Ίσως να μην έχετε ενημερωθεί αλλά το όλο θέμα με την πανδημία του Covid-19 είναι αληθινό.

Επίσης θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι τα κρούσματα στην ομάδα μας έχουν αυξηθεί σε 13! Η δική σας ομάδα δεν έχει κρούσματα? Αν όχι, ίσως είναι η ώρα να μοιραστείτε το μαγικό σας μυστικό με τον υπόλοιπο κόσμο!

Κατανοώ ότι είστε εκνευρισμένοι επειδή δεν παίξατε με 14χρόνα και 15χρονα παιδιά. Αλλά μην ανησυχείτε! Θα έχετε την ευκαιρία να παίξετε με την Καβάλα φέτος.

Μπορείς να επιλέξεις, να πετάς πέτρες, να παραπατάς πάνω τους, να τις σκαρφαλώνεις ή να χτίζεις με αυτές. Θα χρησιμοποιήσουμε τις πέτρες που μας πετάτε για να χτίσουμε κάτι ιδιαίτερο στην Καβάλα».