Γιάννης Στοφορίδης: Νοκ άουτ σε 27 δεύτερα από το «βουνό» της Καβάλας [βίντεο]

Τρομερή εμφάνιση από τον κορυφαίο Καβαλιώτη κικμπόξερ απέναντι στον πολύπειρο Ρώσο Beybulat Isaev στη main card του ONE FC στη Σιγκαμπούρη

Τρομερή εμφάνιση και φοβερό νοκ άουτ μέσα σε 27 δευτερόλεπτα πέτυχε ο Γιάννης Στοφορίδης απέναντι στον πολύπειρο Ρώσο Beybulat Isaev στη main card του ONE FC στη Σιγκαμπούρη. Ο κορυφαίος Καβαλιώτης κικμπόξερ άρχισε το ματς με χαμηλά λακτίσματα, αλλά όλα κρίθηκαν λίγο μετά σε πρώτη φάση ανταλλαγής γροθιών.

Εκεί ο Στοφορίδης με συγκλονιστικό αριστερό «κάρφωσε» στο πρόσωπο τον Isaev και τον πέταξε νοκ άουτ στο καναβάτσο. Ο πολύπειρος αντίπαλός του χρειάστηκε κάποιο χρόνο για να συνέλθει και να πατήσει ξανά στα πόδια του.

Ο Isaev είναι ένας μαχητής που έχει κάνει κορυφαία ματς με αντιπάλους όπως ο Anderson “Braddock” Silva, ο Bogdan Stoica και πολλούς άλλους, ενώ σε αντίθεση με τον Στοφορίδη ο οποίος εδώ έκανε το ντεμπούτο του στο κλουβί του κορυφαίου ασιατικού προμόσιον, είχε αγωνιστεί και άλλες φορές στο ONE FC.

Η νίκη πανηγυρίστηκε έντονα από τον Στοφορίδη και τον προπονητή του, Παναγιώτη Καρανικολή με τους δυο τους να αγκαλιάζονται αμέσως μετά την επικράτηση.

Δείτε το βίντεο με τη «μάχη» του Στοφορίδη

*Πηγή: ufight.gr