Νέστος Χρυσούπολης: Μεταγραφική βόμβα με Σουμπίνιο

Το έμπειρο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, που πέρασε από Ολυμπιακό και πολλές άλλες ομάδες της Super League, απέκτησε η ομάδα της Χρυσούπολης

Σε μια μεταγραφική κίνηση που προκάλεσε αίσθηση και δείχνει τη διάθεση της ομάδας να μην παρατήσει την προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία, προχώρησε ο Νέστος. Το συγκρότημα της Χρυσούπολης ανακοίνωση την απόκτηση του 34χρονου Βραζιλιάνου Μαρινάλντο Σίσερο Ντα Σίλβα γνωστός ως Σουμπίνιο, ο οποίος έχει κάνει σπουδαία καριέρα στο Ελληνικό πρωτάθλημα, φορώντας του Ολυμπιακού, του ΟΦΗ, του Ατρομήτου κ.α.

Το καλοκαίρι του 2009, ο Εθνικός Πειραιώς τον έφερε στην Ελλάδα και αγωνίστηκε στην Β’ Εθνική για μια σεζόν. Με τις καλές του εμφανίσεις κέρδισε μεταγραφή στον Ολυμπιακό το επόμενο καλοκαίρι. Αμέσως δόθηκε δανεικός στον Πανσερραϊκό για την σεζόν 2010-11. Το πρώτο μισό της σεζόν 2011-12 το πέρασε δανεικός στον ΟΦΗ και το δεύτερο εξάμηνο στον Λεβαδειακό. Για την σεζόν 2012-13 υπέγραψε τον δανεισμό του στον Ατρόμητο. Το καλοκαίρι του 2020 ο Σουμπίνιο επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Καλαμάτας στο πρωτάθλημα της Football League.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει σχετικά:

«Ότι και να πούμε είναι λίγο γι’ αυτόν τον παίχτη Chumbinho da Silva. Σε Καλωσορίζουμε στην Νεστάρα μας και σου ευχόμαστε μόνο επιτυχίες να έχουμε όλοι μαζί»!