Καβάλα BC: Αναβλήθηκε ο αγώνας με τον Πανερυθραϊκό

Το αίτημα της ομάδας της Νέας Ερυθραίας προς την Ομοσπονδία έγινε δεκτό λόγω της δυσκολίας μετακίνησης της αποστολής

Δε θα πραγματοποιηθεί τελικά η αναμέτρηση της ομάδας μπάσκετ της Καβάλας για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας κόντρα στον Πανερυθραϊκό. Η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη να γίνει το απόγευμα του Σαββάτου 29/1 στο κλειστό της Καλαμίτσας, όμως η διοργανώτρια αρχή (ΕΟΚ) ανακοίνωσε την αναβολή της, έπειτα από αίτημα του συλλόγου της Νέας Ερυθραίας η περιοχή της οποίας επλήγη πολύ από την κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών.

Δυστυχώς! Άλλη μια αναβολή!

Η ανακοίνωση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας αναφέρει σχετικά: «Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων τα οποία είχαν ως συνέπεια την αναστολή λειτουργίας γηπέδων και την δυσκολία στις μετακινήσεις, ο αγώνας ΕΚ Καβάλας– Πανερυθραϊκός ΑΣ για την 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών της 29/01/2022 αναβάλλεται».

ΓΣΕ: Την Παρασκευή 11/2 με τη Δάφνη Δαφνίου

Εν τω μεταξύ όπως έγινε γνωστό η Ελληνική Ομοσπονδία άλλαξε την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα της 16ης αγωνιστικής της ομάδας του ΓΣ Ελευθερούπολης κόντρα στη Δάφνη Δαφνίου. Αρχικά ο προγραμματισμός ανέφερε ότι το παιχνίδι θα διεξαγόταν το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου, αλλά τελικά θα διεξαχθεί μια ημέρα νωρίτερα δηλαδή την Παρασκευή 11/2 .