ΕΠΣ Καβάλας: Ξαφνική-ριζική αλλαγή της Επιτροπής Διαιτησίας

Αντικαταστάθηκαν και τα 3 μέλη της επιτροπής – Νέος «αρχιδιαιτητής» ο Γιώργος Μπέης με συνεργάτες τους Γιάννη Κούτλα και Γιώργο Τσιλίκα

Στην απόφαση να αλλάξει ριζικά σύνθεση της επιτροπής διαιτησίας προχώρησε η διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας. Έτσι ο Φώτης Τερετίδης αποτελεί παρελθόν από τη θέση του προέδρου (αρχιδιαιτητή), όπως επίσης και τα μέλη Δημήτρης Κωνσταντάρας και Βασίλης Καραβασίλης, και τη θέση τους παίρνουν οι Γιώργος Μπέης (πρώην αναπληρωτής πρόεδρος και υπεύθυνος εκπαίδευσης), Γιάννης Κούτλας και Γιώργος Τσιλίκας. Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣΚ αναφέρει: «Από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας γίνεται γνωστό ότι, κατόπιν ομόφωνης απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της, αντικαθίστανται ο πρόεδρος και τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας. Η νέα σύνθεση της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Καβάλας έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Μπέης Γεώργιος
Μέλος: Κούτλας Ιωάννης
Μέλος: Τσιλίκας Γεώργιος

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Καβάλας ευχαριστεί τον πρόεδρο και τα μέλη της απελθούσας Επιτροπής Διαιτησίας για τη συνεργασία τους και εύχεται στα νέα μέλη αυτής κάθε επιτυχία στο δύσκολο και σημαντικό έργο τους».