ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας: 10 μετάλλια στο 1ο προκριματικό πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ [φωτογραφίες]

Δυναμικό παρών του συλλόγου της Καβάλας στη διοργάνωση που συμμετείχαν 900 αθλητές από 100 σωματεία και είχε ως στόχο τη συγκρότηση κλιμακίων για το 2023

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο προκριματικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό της ΕΤΑΒΕ με συμμετοχή περισσότερων από 900 αθλητές από 100 αθλητικά σωματεία. Ο σκοπός του πρωταθλήματος είναι η συγκρότηση κλιμακίων για το έτος 2023.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντό Καβάλας συμμετείχε με 16 αθλητές , κατάφεραν να διακριθούν οι 10 αθλητές. Δόθηκε η  δυνατότητα σε καινούργιους αθλητές να δοκιμάσουν για πρώτη φορά και να αγωνιστούν σε ένα τόσο δυνατό πρωτάθλημα. Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε λόγω της πανδημίας αρκετές , οι αθλητές προετοιμάζονται  όσο το δυνατόν καλύτερα κάτω από αυτές τις συνθήκες δείχνοντας ιδιαίτερο ζήλο και αγωνιστικότητα, ιδιαίτερα αυτοί που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά φτάνοντας σε αυτές τις επιδόσεις. Τέσσερα χρυσά Τρία αργυρά και Τρία χάλκινα ήταν ο απολογισμός των μεταλλίων.

Συγκεκριμένα τα μετάλλια κατέκτησαν:

Χρυσό μετάλλιο πρώτη θέση:

Αγγής Παναγιώτης, Λαζάρου Σοφία, Λάιος Μιλτιάδης, Παλτόγλου Βασιλική Βαρβάρα.

Αργυρό μετάλλιο δεύτερη θέση:

Βαρδαβούλιας Άγγελος Μιχαήλ, Δειρμεντζόγλου Χαράλαμπος, Μελισσόπουλος Κυριάκος.

Χάλκινο μετάλλιο τρίτη θέση:

Βουζίκης Κωνσταντίνος, Λογοθέτης –Αλεβιζάκης Παύλος, Πατένταλη Κυριακή.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Θόδωρος Αντωνιάδης, Δήμητρα Ιατρού, Μαρία Λαζάρου, Βασίλης Λάιος, Σωτήρης Μαχαιρίδης, Νίκος Παπαδόπουλος παρόλο που δεν κατάφεραν να διακριθούν για πολύ λίγο.

Ο προπονητής του συλλόγου Χάρης Παλτόγλου έμεινε ικανοποιημένος από τις επιδόσεις των αθλητών, δηλώνοντας ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και η σκληρή δουλειά και οι περισσότερες προπονήσεις φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα..

Επόμενος στόχος του συλλόγου είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών στη Χαλκίδα όπου θα συμμετέχουν ο Παναγιώτης Αγγής και ο Κωνσταντίνος Βουζίκης.