Πάνθηρες Καβάλας: Κέρδισαν εύκολα (85-32) την Ιερισσό, βράβευσαν τον προπονητή της

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ τίμησε τον τεχνικό και ιδρυτικό στέλεχος του συλλόγου της Χαλκιδικής Κώστα Κούλια

Πολύ όμορφες στιγμές εκτυλίχθηκαν πριν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα στους Πάνθηρες Καβάλας και την Ιερισσό 99′ για το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών. Πιο συγκεκριμένα, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Καβάλας βράβευσε τον προπονητή και ιδρυτικό στέλεχος της γυναικείας ομάδας της Ιερισσού 99′ για την πολυετή προσφορά του στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

Ο δάσκαλος στο επάγγελμα Κώστας Κούλιας έχει προσφέρει πολλά για την ανάπτυξη του αθλήματος σε περιφερειακό επίπεδο και συνεχίζει ακούραστα και με την ίδια όρεξη να διδάσκει τα μυστικά του αθλήματος στα νεαρά κορίτσια που εμπιστεύονται το αναπτυξιακό του πλάνο. Δεν είναι τυχαίο πως η ομάδα Γυναικών της Ιερισσού έχει κατακτήσει 11 φορές το πρωτάθλημα μπάσκετ Γυναικών Χαλκιδικής ενώ έχει επίσης αγωνιστεί 9 φορές σε Πανελλήνιους αγώνες.

Στον αγωνιστικό τομέα οι Πάνθηρες δε συνάντησαν καμία απολύτως δυσκολία για να πάρει τη νίκη με σκορ 85-32. Οι 53 πόντοι διαφορά περιγράφουν την εικόνα της αναμέτρησης από την οποία δεν μπορούν να τονιστούν πολλά πράγματα.

Τα δεκάλεπτα της αναμέτρησης είχαν ως εξής: 31-6, 55-18, 77-23 και 85-32.