ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Δωρεά φορητού απινιδωτή στην μνήμη του Αναστάσιου Αναστασιάδη

Η οικογένεια του 49χρονου Καβαλιώτη που έφυγε από τη ζωή το 2014 προδομένος από την καρδιά του, πρόσφερε τον απινιδωτή που θα βρίσκεται πλέον στα αποδυτήρια της ομάδας

Στη δωρεά ενός αυτόματου φορητού απινιδωτή προς την ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965, προχώρησαν οι γονείς του αδικοχαμένου Καβαλιώτη Αναστάσιου Αναστασιάδη (Απόστολος Αναστασιάδης-Ελένη Αναστασιάδη), ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών προδομένος από την καρδιά του την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2014.

Ο Αναστάσιος Αναστασιάδης γεννήθηκε στο Χορτoκόπι, του Δήμου Παγγαίου, στις 17/01/1964  και μετά τις σπουδές στον τόπο του μετανάστευσε για σπουδές στην πόλη Darmstadt (Ντάρμστατ) της Γερμανίας, μέρος της μητροπολιτικής περιοχής της Φρανκφούρτης.

Όντας καθηγητής Πανεπιστημίου επέστρεψε στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη όπου και επιλέχθηκε από την εταιρεία Βιοχάλκο και την θυγατρική της Σιδενόρ στη θέση του προϊσταμένου, θέση που κατείχε μέχρι τον αιφνίδιο θάνατο του.

Ένας ακέραιος χαρακτήρας, άριστος επαγγελματίας, κάτι που αναγνώριζαν όλοι οι συνάδελφοι του, καθώς με την εργατικότητα του κατάφερε να κερδίσει τον σεβασμό όλων.

Η μνήμη του θα μένει άσβεστη στους οικείους  και στην κόρη  του Ευδοξία. Tους συγγενείς και φίλους του, η δε πράξη των γονιών του – της δωρεάς αυτόματου φορητού απινιδωτή  στην ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 – θα μας τον θυμίζει για πάντα στα αποδυτήρια της ομάδας όπου θα εγκατασταθεί επί μονίμου βάσεως ο απινιδωτής.