Πάνθηρες: Τίμησαν τον άνθρωπο που έκανε την Ιερισσό ’99 παράδειγμα στο μπάσκετ γυναικών

Πριν από την έναρξη του αγώνα με την σύλλογο της Χαλκιδικής η ομάδα μπάσκετ της Καβάλας βράβευσε τον Κώστα Κούλια

Στον αγώνα της 18ης αγωνιστικής της Α2’ Εθνικής Κατηγορίας μπάσκετ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022 ανάμεσα στους Πάνθηρες Α.Κ.Κ και την Ιερισσό ’99, η διοίκηση των Πανθήρων τίμησε τον κόουτς της Ιερισσού Κώστα Κούλια.

«Οι Πάνθηρες αισθάνονται την ανάγκη και την υποχρέωση να εκφράσουν την βαθιά εκτίμηση τους, στον κόουτς Κώστα Κούλια και στο αθλητικό σωματείο της Ιερισσού, για την μακρόχρονη και αδιάλειπτη συνεισφορά τους στην καλλιέργεια και ανάπτυξη του μπάσκετ γυναικών.

Ο Κώστας Κούλιας, μάχιμος δάσκαλος και παιδαγωγός της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, πτυχιούχος προπονητικής των σχολών της ΓΓΑ, αποτελεί ιδρυτικό μέλος από το 1999 της ομάδας της Ιερισσού ’99. Έχει υπηρετήσει τους σκοπούς και τους στόχους του συλλόγου από κάθε θέση που χρειάστηκε και πάντοτε από το 1999 μέχρι σήμερα ως προπονητής των τμημάτων κοριτσιών όλων των ηλικιών.

Δεκάδες κορίτσια έμαθαν μπάσκετ με τον κόουτς Κώστα και την Ιερισσό με αποτέλεσμα ο σύλλογος στα 22 χρόνια παρουσίας του, να έχει κατακτήσει στην Χαλκιδική 11 πρωταθλήματα Γυναικών και 11 πρωταθλήματα Κορασίδων ενώ 20 φορές έδωσε την ευκαιρία στις αθλήτριες του να συμμετάσχουν σε περιφερειακές και Εθνικές διοργανώσεις.

Επιβράβευση αυτής της πορείας ήταν το φετινό όμορφο ταξίδι στην Α2’ Εθνική Κατηγορία.

Αισθανόμαστε πως όλα αυτά δεν θα είχαν συμβεί εάν δεν υπήρχε η παιδαγωγική συμβολή τους κόουτς όπου μαζί με τους συνεργάτες του δημιουργούν ένα μόνιμο, θερμό οικογενειακό κλίμα και μεταδίδουν αξίες, αθλητικές και κοινωνικές.

Πιστεύουμε ότι η Ιερισσός είναι ένα παράδειγμα για εμάς και ολόκληρο τον χώρο του μπάσκετ γυναικών. Ότι συμβαίνει στην Ιερισσό, σε μια κωμόπολη στο νοτιανατολικό άκρο της Χαλκιδικής, θα μπορούσε να συμβαίνει σε κάθε γωνιά της χώρας, αρκεί να υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι.

Ευχαριστούμε θερμά τον κόουτς Κώστα Κούλια και αν τελικά η κρίση για την μπασκετική προσφορά είναι ανάλογη με το τι προσφέρει ο καθένας στην κοινωνία του, τότε η Ιερισσός είναι μια μεγάλη… μια τεράστια ομάδα!!»