ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Έτσι δεν πας πουθενά… Ήττα 0-2 από τη Νίκη Βόλου

Πλήρης αποτυχία στο «Ανθή Καραγιάννη» και επιστροφή στις ήττες μετά τις 3 διαδοχικές ισοπαλίες

Απ’ το κακό στο χειρότερο πηγαίνει πλέον η ομάδα της Καβάλας! Το σερί των 3 διαδοχικών ισοπαλιών σταμάτησε το απόγευμα της Κυριακής (20/3) στο «Ανθή Καραγιάννη», όχι όμως με νίκη όπως θα ήθελαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο, αλλά με ήττα με σκορ 0-2 από τη Νίκη Βόλου! Οι φιλοξενούμενοι χωρίς να είναι καλύτεροι κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και «βύθισαν» ακόμα περισσότερο το «καραβάκι» στη βαθμολογία, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολη πλέον την υπόθεση της διεκδίκησης της σωτηρίας στη Super League 2.

Από την πλευρό του το συγκρότημα του Αλεξάντερ Νούρι, προσπάθησε να απειλήσει την αντίπαλη εστία, ωστόσο οι ευκαιρίες που δημιούργησε μόνο κλασικές δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν

Εμφανής ήταν η απουσία στη μεσαία γραμμή του Έμπερτ, μιας και η ομάδα δεν μπορούσε να «χτίσει» παιχνίδι αλλά και σε μεγάλα διαστήματα δεν μπορούσε να έχει τον έλεγχο του αγώνα. Ο Γερμανός μαζί με τον Καζαντζίδη ήταν οι δύο «σίγουρες» απουσίες της ομάδας (λόγω τιμωριών), ενώ σε ότι αφορά τους άλλους 8 παίκτες που στη διάρκεια της εβδομάδας ανακοινώθηκε ότι ήταν άρρωστοι, είτε έπαιξαν ως βασικοί (Στίκας, Σπάσιτς, Θωμαίδης, Αμούρ, Αλίμι, Σταμένκοβιτς), είτε ήταν στον ως αλλαγή (Μουσίγια, Σαμπανίδης).

Φάσεις και γκολ

  • Στο 14ο λεπτό σέντρα – σουτ του Σταμένκοβιτς, η μπάλα φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Νίκης Βόλου.
  • Στο 21’ μετά από πάσα του Αμούρ, ο προωθημένος Αρμάλας επιχείρησε σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε πολύ άουτ.
  • Σουτ έξω απ’ την περιοχή του Σταμένκοβιτς στο 40ο λεπτό, αναγκάζει τον Μπάγιτς σε δύσκολη απόκρουση.
  • Στο 55ο λεπτό ωραία προσπάθεια του Ρέτσου από τα δεξιά όμως το σουτ του επιχειρεί δεν βρίσκει στόχο.
  • 69’ Ο Μιράντα ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Καϊούμπι και το πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής εκτέλεσε ο Τσουκαλάς κάνοντας το 0-1.
  • Στο 81’ σε αντεπίθεση της Νίκης ο Ροχάνο μπήκε μόνος μέσα στην περιοχή, αλλά την τελευταία στιγμή κόπηκε από τον Στίκα.
  • Στο 85’ και πάλι μετά από αντεπίθεση της Νίκης, δύο παίκτες των φιλοξενούμενων βρέθηκαν μόνοι σχεδόν στη μικρή περιοχή, αλλά το σουτ του Αθανασίου μπλόκαρε ο Κυρίτσης.
  • Στο 87’ μετά από βαθιά μπαλιά του Αθανασίου, ο Πάνος βρέθηκε μόνος στην περιοχή και με πλασέ έγραψε το 0-2

Οι Συνθέσεις

Καβάλα: Κυρίτσης, Στίκας, Αρμάλας, Μπελεβώνης, Σπάσιτς, Ρέτσος (73’ Σαμπανίδης), Θωμαίδης, Αμούρ (46’ Μπόουμαν), Αλίμι (46’ Μουσίγια, 76’ Οκάν), Καϊούμπι, Σταμένκοβιτς.

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Kάσσος, Αθανασίου, Γρομητσάρης, Αλιατίδης, Τσουκαλάς, Παναγιωτίδης (89’ Τσιμπούκας), Μέτσε (66’ Λόπεζ), Βασιλείου (89’ Κυρίτσης), Μιράντα (80’ Πάνος), Κουσκουνάς (66’Ροχάνο).