ΓΣ Ελευθερούπολης: Τρίτωσε το… κακό με τις αναβολές-Δε θα γίνει και το παιχνίδι με το Ψυχικό λόγω covid-19

Μετά τους αγώνες με το Μεσολόγγι και την Καβάλα BC δεν θα πραγματοποιηθεί και αυτός της εμβόλιμης 23ης αγωνιστικής στην Αθήνα

Από τη μια αναβολή αγώνα στην άλλη, βαδίζει όπως φαίνεται η ομάδα μπάσκετ του ΓΣΕ, λόγω κορονοϊού. Μετά την αναβολή του εκτός έδρας αγώνα της 20ης αγωνιστικής με τον Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου στις αρχές Μαρτίου, λόγω κρουσμάτων στο στρατόπεδο της Ελευθερούπολης, ακολούθησε η αναβολή του τοπικού ντέρμπι της Καβάλας με την Ένωση Καλαθοσφαίρισης την Κυριακή 20/3 για την 22η αγωνιστική της Α2 στο κλειστό της Ελευθερούπολης και πλέον το… κακό τρίτωσε με την ανακοίνωση της αναβολής και του αγώνα της 23ης με το Ψυχικό στην Αθήνα για τον ίδιο λόγο!!!

Στο συγκρότημα του Ψυχικού εντοπίστηκαν θετικά κρούσματα γεγονός που ενεργοποίησε το σχετικό μηχανισμό του πρωτοκόλλου για την περιορισμό της διάδοσης της Covid-19, που προβλέπει ματαίωση της αγωνιστικής δραστηριότητας της ομάδας.

Η είδηση έγινε γνωστή από την ανακοίνωση που «ανέβηκε» στη σελίδα το ΓΣΕ στο fb που αναφέρει ότι: «Αναβολή του αγώνα της ομάδας μας, στην έδρα του Ψυχικού. Λόγω κρουσμάτων covid19 στην ομάδα του Ψυχικού, αναβάλλεται η προγραμματισμένη εκτός έδρας αναμέτρηση του ΓΣΕ την Τετάρτη 23 Μαρτίου».

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, και μέχρι το επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος που είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 26 Μαρτίου στην Ελευθερούπολη με τον Αμύντα, το συγκρότημα του Κυριάκου Παπαδόπουλου θα έχει μείνει εκτός αγώνων για έναν ολόκληρο μήνα, μιας και το τελευταίο παιχνίδι που έδωσε ήταν κόντρα στον Οίακα Ναυπλίου, τον οποίο κέρδισε 87-60 στην Ελευθερούπολη στις 26 Φεβρουαρίου!!!