ΑΣ «Αετός» Καβάλας: Διπλή επιτυχία σε αγώνες τοξοβολίας κλειστού χώρου [φωτογραφίες]

Οι δύο αθλητές του συλλόγου Σωτήρης Κελάδης και Φάνης Κιτσόπουλος είχαν εξαιρετική παρουσία στη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στη Λευκόβρυση Κοζάνης

Στον αγώνα τοξοβολίας κλειστού χώρου, που έγινε στο γυμναστήριο Λευκόβρυσης της Κοζάνης την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022, συμμετείχαν οι αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου «Αετός Καβάλας» Σωτήρης Κελάδης και Φάνης Κιτσόπουλος.

Στον αγώνα συμμετείχαν συνολικά 86 αθλητές και αθλήτριες από διαφορετικούς συλλόγους, σχεδόν από όλη την Ελλάδα, κυρίως όμως από την βόρεια, λόγω της μικρής απόστασης. Η διοργάνωση ήταν άριστη όπως και η φιλοξενία άψογη, και έγινε από τον τοπικό σύλλογο με την επωνυμία, Αθλητικός Όμιλος Τοξοβολίας Κοζάνης «Τοξόκλυτοι».

Στους αγώνες τοξοβολίας κλειστού χώρου, που γίνονται κυρίως τον χειμώνα σε γυμναστήρια, λόγω του περιορισμού σε μήκος και πλάτος, η απόσταση βολής, για όλους γενικά, είναι 18 μέτρα.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα των αθλητών του συλλόγου μας είναι τα εξής:

Ο Σωτήρης Κελάδης, (παρόλο που του δημιουργούσαν σοβαρά προβλήματα ευστοχίας 4 βέλη, από τα 6 συνολικά) τελικά κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα, κατατάχθηκε στην 13η θέση της β’ κατηγορίας με συνολικό σκορ 182/13 + 193/13 = 375 (με 3 Χ 10άρια, και 13 Χ 9άρια).

Ο Φάνης Κιτσόπουλος που είναι ο νέος αθλητής του συλλόγου, κατάκτησε την πρώτη θέση στην β’ κατηγορία U21, των νέων ανδρών στην οποία αγωνίσθηκε, με συνολικό σκορ στις δύο σειρές 207/1 + 202/1 = 409 (με 5 Χ 10άρια, και 6 Χ 9άρια).

Αξίζει και πρέπει να αναφερθεί ότι η επιτυχία αυτής της νίκης του Φάνη Κιτσόπουλου, που συνοδεύτηκε με αυτό το αποτέλεσμα (409), τον ανεβάζει στην α κατηγορία αθλητών της κατηγορίας του, U21 νέων ανδρών.

Η προσπάθεια συνεχίζεται και τα καλύτερα έρχονται.