ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Δωρεάν είσοδος για μαθητές και αθλητές έως 18 ετών

Χωρίς εισιτήριο θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ β’ οι μαθητές και οι αθλητές έως 18 ετών της Καβάλας

ΜPAE ε προσκλήσεις που θα προμηθεύονται από τον γκισέ του «Ανθή Καραγιάννη», μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν τον αγώνα του ΑΟΚ με τον ΠΑΟΚ β’ για την 27η αγωνιστική της Super League 2, οι μαθητές και οι αθλητές της Καβάλας το απόγευμα της Τετάρτης 30/3. Αυτό έκανε γνωστό η διοίκηση της ΠΑΕ με ανακοίνωση της στην οποία τονίζεται ότι η προμήθεια της πρόσκλησης θα γίνεται με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του μαθητικού πάσο. Εννοείται ότι είναι δωρεάν και η είσοδος των παιδιών έως 12 ετών, τα οποία όμως θα πρέπει να συνοδεύονται από τον γονέα τους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟΚ αναφέρει σχετικά:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 προσκαλεί όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες όπως και όλους τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες Ακαδημιών της πόλης μας στην σημερινή κρίσιμη αναμέτρηση της ομάδας μας κόντρα στον ΠΑΟΚ Β’ για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2.

Όλοι οι μαθητές/μαθήτριες και οι αθλητές/αθλήτριες έως 18 ετών μπορούν να προμηθευτούν μια δωρεάν πρόσκληση από τον γκισέ του γηπέδου, απλά επιδεικνύοντας είτε την αστυνομική ταυτότητα τους, είτε το μαθητικό τους πάσο.

Για παιδιά 12 ετών και κάτω δεν χρειάζεται κάποιο έγγραφο αλλά η συνοδεία από γονέα ή κηδεμόνα κρίνεται απαραίτητη».