Άλεξ Χαντιτάτζι: Αυτό που έγινε σήμερα ήταν αηδιαστικό

Λάβρος κατά της διαιτησίας και της συμπεριφοράς της τεχνικής ηγεσίας και των παικτών του ΠΑΟΚ, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΟΚ ο οποίος όμως δήλωσε σίγουρος ότι η ομάδα θα παραμείνει στη Super League 2

Aπογοητευμένος από το τελικό αποτέλεσμα, τη συμπεριφορά της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ και των ποδοσφαιριστών του καθώς και την απόδοση της διαιτησίας, αλλά από την άλλη μεριά ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Άλεξ Χαντιτάτζι.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΟΚ δήλωσε σίγουρος ότι η Καβάλα θα καταφέρει να παραμείνει στη Super League 2 και επισήμανε ότι η απειλή προς τους παίκτες ότι αν δεν κάνουν το 3 στα 3 (στους αγώνες με Βόλο, ΠΑΟΚ β’ και Τρίκαλα) «κάποιοι παίκτες θα πάνε στα σπίτια τους» δεν ισχύει και ότι έγινε για να… ξυπνήσουν.

Αναλυτικά δήλωσε τα εξής:

«Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά σήμερα, όπως συνέβη και με το προηγούμενο (στο Βόλο) και ο προπονητής έκανε πολύ καλή δουλειά προετοιμάζοντας την γι’ αυτούς τους δύο αγώνες. Είμαι πολύ απογοητευμένος με τον ΠΑΟΚ, με τους προπονητές και τους παίκτες του. Ήταν ασεβείς. Αλλά αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί και αναμενόμενο, όταν η μεγαλύτερη επιτυχία του προπονητής τους (Πάμπλο Γκαρσία) ήταν να επιτίθεται άλλον παίκτη. Άρη η ομάδα του είναι μια αντανάκλαση του! Ο τρόπος που αντιδρούσαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ ήταν αηδιαστικός και ο οργανισμός του ΠΑΟΚ θα πρέπει να ντρέπεται, απ’ αυτά που είδαμε σήμερα.

Έχω δει πολλούς κακούς διαιτητές στην Ελλάδα αλλά ο σημερινός ήταν ο χειρότερους. Αυτός ο άνθρωπος δεν θα έπρεπε να «σφυρίζει» αγώνες αλλά να είναι στην… φυλακή! Αν η Κυβέρνηση και η ΕΠΟ θέλουν να καθαρίσουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο και να το κάνουν λιγότερο διεφθαρμένο, θα πρέπει να ξεκινήσουν από τους διαιτητές. Το fair play θα πρέπει να είναι εξασφαλισμένο στους αγώνες, και το σημερινό παιχνίδι ήταν το χειρότερο παράδειγμα. Αυτό που έγινε σήμερα ήταν αηδιαστικό. Έχουμε το βίντεο του αγώνα κι αν στην ΕΠΟ ή ο Υπουργός θέλουν να το δουν θα τους το παραδώσω προσωπικά!

Είμαι πολύ απογοητευμένος γιατί από την αρχή της περιόδου μας συμπεριφέρονται πολύ άσχημα και με κάνει να αναρωτιέμαι γιατί όλοι «πολεμούν» την Καβάλα τόσο πολύ. Ο διαιτητής πλήγωσε τις καρδιές των ποδοσφαιριστές μας. Έχουμε 11 παίκτες που παίζουν για την πόλη της Καβάλας με όλη τους τη δύναμη γιατί ενδιαφέρονται γι’ αυτήν κι όταν βλέπουν τέτοιες διαιτησίες τους πληγώνουν.

Έχουμε λίγα ακόμα σπουδαία παιχνίδια μπροστά μας. Αισθανόμαστε καλά ως ομάδα και είμαστε σίγουροι ότι θα παραμείνουμε στη Super League 2. Έχουμε μπροστά μας τους αγώνες με τα Τρίκαλα και τον Απόλλωνα Λάρισας  και πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά. Πιστεύω στην ομάδα, πιστεύω στους παίκτες και πιστεύω στην πόλη. Οι φίλαθλοι ήταν σπουδαίοι. Είναι οι καλύτεροι στη χώρα. Είχαμε 1500 φιλάθλους στο γήπεδο σε μια εργάσιμη μέρα».

«Η δήλωση μου έγινε για να «ξυπνήσει» τους παίκτες»

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν επιμένει στη δήλωση του ότι αν δεν αποκτηθούν 9 βαθμοί στα 3 παιχνίδια (με Βόλο, ΠΑΟΚ β’ και Τρίκαλα), κάποιοι παίκτες θα πάνε στα σπίτια τους τόνισε ότι «η δήλωση έγινε για να «ξυπνήσει» τους παίκτες και να είναι συγκεντρωμένοι. Σ’ αυτές τις ημέρες που πέρασα μαζί τους διαπίστωσα ότι είναι πιο συγκεντρωμένοι παρά ποτέ και «πεινασμένοι» για τη νίκη. Το είδαμε αυτό σήμερα. Όχι, δεν θα στείλουμε κάποιους παίκτες στα σπίτια τους. Με τους παίκτες που έχουμε, με την ομάδα που έχουμε θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Όλοι σήμερα έδωσαν το 120%  του εαυτού τους. Όταν πήγαν στα αποδυτήρια ήταν φανερό ότι τα είχαν δώσει όλα σήμερα. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και δοκάρια. Το πέναλτι που δόθηκε στον ΠΑΟΚ δεν ήταν πέναλτι. Παρ’ όλα αυτά πήραν ένα βαθμό. Ο αγώνας στα Τρίκαλα θα είναι σκληρός αλλά αν τον κερδίσουμε θα έχουμε 7 βαθμούς από τους 9 που είχαμε ως στόχο, κι αν το πετύχουμε αυτό θα είμαστε σε καλή θέση».

 

Γιώργος Αγγελίδης: Με τις ευκαιρίες που είχαμε θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, άνετα, το παιχνίδι

«Πιστεύω ότι όποιος ήταν σήμερα στο γήπεδο ευχαριστήθηκε το ποδόσφαιρο. Και οι δύο ομάδες ήθελαν να παίξουν ποδόσφαιρο και παρουσίασαν ένα πολύ όμορφο θέαμα στον κόσμο. Σε ότι αφορά την ομάδα μας, προσπαθήσαμε να παίξουμε από πίσω, με θάρρος και χωρίς φόβο. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και στα δύο ημίχρονα. Βάλαμε ένα πολύ ωραίο γκολ, θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα, όμως δεν τα καταφέραμε. Αυτό όμως είναι το ποδόσφαιρο. Εγώ είδα μια ομάδα που είχε πάθος, είχε στόχους στο παιχνίδι της, έκανε πολύ καλή άμυνα στον αντίπαλο και άμα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε με αξιώσεις την παραμονή μας μέχρι το τέλος».

Στην ερώτηση ότι η ομάδα αγνοεί τη νίκη σε εντός έδρας παιχνίδι από τα μέσα Φεβρουαρίου τόνισε ότι «σαφώς και οι νίκες είναι αυτές που φέρνουν την παραμονή. Κι εμείς αυτό θέλουμε. Να είστε σίγουρος ότι ο επιθετικός που είναι μπροστά στην αντίπαλη εστία θέλει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και όχι στο δοκάρι. Σήμερα, με τις ευκαιρίες που είχαμε θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει άνετα το παιχνίδι. Νομίζω ότι πρέπει να κρατήσουμε την απόδοση, τόσο του σημερινού όσο και του προηγούμενου αγώνα, γιατί αν αυτή η ισοπαλία ερχόταν με μια κακή απόδοση δε θα έδινε ένα μήνυμα για τη συνέχεια. Η καλή απόδοση αντίθετα, δίνει υποσχέσεις για κάτι καλύτερο».