ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Συνεχίζει με Αγγελίδη ή επιλέγει Διλμπέρη;

Οι δύο (βασικές) επιλογές της διοίκησης της ομάδας σε ότι αφορά την τεχνική ηγεσία στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος

Παράλληλα με την προσπάθεια που γίνεται στον ΑΟΚ να εξασφαλίσει την σωτηρία της στη Super League 2, υπάρχει σε εξέλιξη το ζήτημα της κάλυψης ή όχι της θέσης του Αλεξάντερ Νούρι. Από τη μια υπάρχει η σκέψη να συνεχίσει ως έχει η ομάδα, με Γιώργο Αγγελίδη στην τεχνική ηγεσία και από την άλλη να βρεθεί μια άλλη επιλογή μήπως και δοθεί νέα πνοή στην ομάδα.

Αν αποφασιστεί η δεύτερη επιλογή, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλεξάντερ Χαντιτάτζι έχει αρκετά ονόματα μπροστά του, ωστόσο υπάρχουν κάποια που είναι ψηλά στη λίστα. Ένα απ’ αυτά είναι του Παναγιώτη Διλμπέρη, ο οποίος βρέθηκε μαζί με τον μάνατζερ και πρώην ποδοσφαιριστή (που έχει περάσει και από τον ΑΟΚ) Σάκη Γκόγκα, στο «Ανθή Καραγιάννη» την Τετάρτη 30/3 και παρακολούθησε τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ β’ από τα δημοσιογραφικά θεωρεία μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΟΚ Σταύρο Κούρο.

Ο έμπειρος Θεσσαλονικιός τεχνικός, που τα τελευταία 4.5 χρόνια δούλεψε στις ΗΠΑ, έχει ήδη συναντήσει τον Αλεξάντερ Χαντιτάγκι και πιθανότατα σύντομα θα υπάρξει και δεύτερη, για να ξεκαθαρίσει το ζήτημα. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ηρακλή έχει περάσει από Πανσερραϊκό, Καλαμαριά και Αγροτικό Αστέρα και Εθνικό Γαζώρου.

*Κεντρική φωτογραφία: Λάσκαρης Τσούτσας