Αγία Βαρβάρα: Εκπληκτική εμφάνιση και πρόκριση στην τελική τετράδα [βίντεο, φωτογραφίες]

Νίκη και πρόκριση στην τελική τετράδα για την ανδρική ομάδα του Συλλόγου στο κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο των Ποταμουδίων απέναντι στον Γυμναστικό Σύλλογο Σερρών-Ποιες ομάδες συμπληρώνουν την τετράδα

Νίκη και πρόκριση στην τελική τετράδα για την ανδρική ομάδα της Αγίας Βαρβάρας, καθώς το απόγευμα του Σαββάτου 2 Απρίλιου 2022 στο κατάμεστο από φιλάθλους Κλειστό Γυμναστήριο Ποταμουδίων, η ομάδα νίκησε με σκορ 72-56 τον Γυμναστικό Σύλλογο Σερρών και πήρε την πρόκριση για την τελική τετράδα, όπου θα αντιμετωπίσει σε όμιλο τον συμπολίτη Αστέρα Καβάλας, το Ρούπελ και τον νικητή της σειράς Θύελλα Φερών-Α.Ε. Σερρών.

Το φιλμ του αγώνα

Η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας μπήκε νευρική στο ματς και οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με σκορ 5-9. Στη συνέχεια με ένα επιμέρους 12-3 η Santa πέρασε μπροστά και μπήκε σε θέση οδηγού που την κράτησε μέχρι το τέλος. Το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου βρήκε το σκορ 19-14, ενώ και στο δεύτερο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες βρέθηκαν κοντά στο σκορ, όμως πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ 32-25. Στο τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο η ομάδα άνοιξε το rotation των παιχτών και πήρε σημαντικές βοήθειες από το πάγκο, με αποτέλεσμα να πάρει τη νίκη-πρόκριση με σκορ 72-56.

Η διοίκηση και οι παίκτες της ομάδας συγχαίρουν την ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Σερρών για το πάθος και την αγωνιστικότητα που επέδειξαν, κάνοντας τη σειρά των μεταξύ μας αγώνων ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και συναρπαστική, ενώ εύχονται στον αθλητή των Σερρών, Κώστα Παλιαχάνη περαστικά και ταχεία ανάρρωση από τον τραυματισμό που υπέστη λίγο πριν το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Συνθέσεις και πόντοι

Αγία Βαρβάρα (Μυτικόπουλος-Παπαζώτος-Μαγιάννης): Μπαλαμπουγιούκης Δημ. 9 (3), Στεφανίδης 29 (4), Αναγνώστου, Μαρκόπουλος, Ζωτίδης, Μπαλαμπουγιούκης Πελ. 15 (3), Σουλίδης 2, Βασιλόπουλος 4 (1), Πέπα 4, Θανάση, Λαζαρίδης 9, Φιλινκαρίδης.

ΓΣ Σερρών (Μπουτάκογλου): Σιδερίδης 10(1), Λαδιάς 6(2), Παλιαχάνης 3(1), Χατζής 14, Δάγκουλας 5, Γκολογκίνας, Μυλωνόπουλος 5 (1), Χατζηανδρέου, Σιδηρόπουλος 9 (1), Αναστασιάδης, Χασάπης 4.

Διαιτητές: Ισιγώνης-Ρουκάς

Δεκάλεπτα: 19-14, 32-25, 54-43, 72-56

Δείτε στο παρακάτω βίντεο ολόκληρο τον αγώνα