ΓΣ Ελευθερούπολης: Στο ERTFlix το ντέρμπι με την Καρδίτσα

Το μεγάλο ντέρμπι της Α2 Εθνικής θα μεταδοθεί από τη διαδικτυακή πλατφόρμα και θα ξεκινήσει δύο ώρες νωρίτερα από τα υπόλοιπα παιχνίδια της 26ης αγωνιστικής

Τηλεοπτικό θα είναι το μεγάλο ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής κατηγορίας στο μπάσκετ, ανάμεσα στον ΓΣΕ και την Καρδίτσα, στο κλειστό της Ελευθερούπολης. Tο παιχνίδι θα μεταδοθεί απ’ ευθείας από τη διαδικτυακή πλατφόρμα της ΕΡΤ το ERTFlix.Αυτό έγινε γνωστό από την επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, όπου επίσης τονίστηκε ότι για τις ανάγκες της τηλεοπτικής κάλυψης ο αγώνας θα ξεκινήσει δύο ώρες νωρίτερα, δηλαδή από τις 17.00 στις 15.00. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο αγώνας Ελευθερούπολη-Καρδίτσα παίρνει τη σκυτάλη στις μεταδόσεις των αγώνων του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών από το ERTFlix. Η αναμέτρηση, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής, θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Απριλίου στις 15.00».

Από την πλευρά του ο ΓΣΕ απεύθυνε κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας γι’ αυτό το κομβικής σημασίας παιχνίδι σε ότι αφορά τη διεκδίκηση της ανόδου στη Basket League. Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

«Λόγω της τηλεοπτικής μετάδοσης του αγώνα της ομάδας μας με την Καρδίτσα, η αναμέτρηση τελικά θα ξεκινήσει στις 15:00.

Μην λείψει κανείς από την κρίσιμη αυτή αναμέτρηση.

Το Σάββατο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο κλειστό γυμναστήριο της Ελευθερούπολης».