Σκοποβολή-ΑΣ «Αετός» Καβάλας: Καλή αρχή με την κατάκτηση 2 μεταλλίων στους αγώνες της Σκύδρας

Οι αθλητές του συλλόγου Ντενικοράκης και Βαβάκας κατέκτησαν την 2η και 3η θέση στο σκοπευτήριο του Μαυροβουνίου

Οι αθλητές του ΑΣ «Αετός» Καβάλας Αθανάσιος Ντενικοράκης και Δημήτρης Βαβάκας, κατάφεραν να αναδειχθούν νικητές του αγωνίσματος στην Α’ κατηγορία, στην δεύτερη (2η) και τρίτη (3η) θέση αντίστοιχα, κατακτώντας το αργυρό και το χάλκινο μετάλλιο.

Το Σαββατοκύριακο 2 & 3 Απριλίου 2022, έγινε αγώνας σκητ β-γ κατηγορίας, στο σκοπευτήριο του Μαυροβουνίου, με διοργανωτή τον σκοπευτικό σύλλογο Σκύδρας «οι Μακεδόνες». Ο «Αετός» δήλωσε παρών, και συμμετείχε με 5 αθλητές του συνολικά, στον πρώτο εγχώριο αγώνα της φετινής χρονιάς.

Οι καιρικές συνθήκες που επικράτησαν το διήμερο του αγώνα, δυστυχώς δεν ήταν καλές, και ο δυνατός αέρας που ήταν ο πρωταγωνιστής, εμπόδισε κατά πολύ τις καλές επιδόσεις των αθλητών, την ευχαρίστηση της προσπάθειας και συμμετοχής στον αγώνα.

Παρά ταύτα οι αθλητές του συλλόγου, αποκόμισαν 2 διακρίσεις, που επέφεραν τα πρώτα μετάλλια της χρονιάς, για το ολυμπιακό άθλημα της σκοποβολής, στον σύλλογο και την περιοχή μας, στην Καβάλα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών μας είναι τα εξής:

Α’ κατηγορία: Αθανάσιος Ντενικοράκης 103/125 = 2ος, Δημήτρης Βαβάκας 99/125 = 3ος, Σοφοκλής Κουταλιάγκας 56/75 = 6ος

Β’ κατηγορία: Δημήτρης Δαμιανός 77/125 = 8ος, Αθανάσιος Χάσπαρης 55/75 = 10ος, και 5ος στους βετεράνους.

Προσωπικά προβλήματα εμπόδισαν να αγωνισθούν την δεύτερη μέρα, οι Κουταλιάγκας και Χάσπαρης και έτσι χάθηκε η ευκαιρία πιθανής κατάκτησης άλλων 2 μεταλλίων.