ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Τη Μεγάλη Τετάρτη υποδέχεται την Καρδίτσα

Η διοργανώτρια αρχή της Super League 2 θέλει να κλείσει όλες τις αγωνιστικές εκκρεμότητες πριν την 1η Μαΐου, οπότε και αναμένεται να διεξαχθεί η 34η και τελευταία αγωνιστική

Μπορεί μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας 11/4 να μην ανακοινώθηκε επίσημα, ωστόσο είναι σχεδόν σίγουρο ότι η Super League 2 θα ορίσει σύμφωνα με πληροφορίες τον αγώνα της Καβάλας με την Αναγέννηση Καρδίτσας (για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος) την Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου!

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοργανώτρια αρχή θέλει πάση θυσία να τακτοποιήσει τις συνολικά 7 αγωνιστικές υποχρεώσεις που υπάρχουν πριν την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος δηλαδή την Κυριακή 1 Μαΐου, οπότε θα ορίσει αγώνες όχι μόνο την Μεγάλη Τετάρτη, αλλά και το Μεγάλο Σάββατο, μιας και δεν υπάρχουν άλλες «κενές» ημερομηνίες.

Οι αγώνες που θα γίνουν την Μεγάλη Τετάρτη (20/4) με ώρα έναρξης 15.00 είναι οι εξής:
Πιερικός – Ολυμπιακός Βόλου – 23η
Αιγάλεω – Λεβαδειακός – 24η
Καβάλα – Αναγέννηση Καρδίτσας – 2η
Ολυμπιακός Β – Απόλλων Πόντου – 26η
ΟΦ Ιεράπετρας – ΑΕΚ Β – 26η

Όσο για το Μεγάλο Σάββατο, θα διεξαχθούν οι εξής αναμετρήσεις:
ΑΕΚ Β – Καλλιθέα (14.00) – 27η
Αναγέννηση Καρδίτσας – Ολυμπιακός Βόλου (13.00) – 27η

Πρόστιμα ύψους 17 χιλ. ευρώ στον ΑΟΚ

Εν τω μεταξύ στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας, καταλόγισε ποινές – πρόστιμα συνολικού ύψους 17 χιλ. ευρώ στον ΑΟΚ. Οι υποθέσεις αφορούν τον αγώνα του ΑΟΚ στην Καρδίτσα, όπου τιμωρήθηκαν ο Γεν. Αρχηγός Γιώργος Μανάφης και ο προπονητής τερματοφυλάκων Νίκος Σουμουλίδης, και την είσοδο του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΟΚ Άλεξ Χαντιτάτζι στον αγωνιστικό χώρο στην αναμέτρηση της Καβάλας με τον Θεσπρωτό.

Αναλυτικά οι ποινές στον ΑΟΚ είναι οι εξής:
Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο, δηλαδή ο Αθλητικός Δικαστής:
– Δέχεται ότι η ΠΑΕ Καβάλα τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση – είσοδος φιλάθλου στον αγωνιστικό χώρο. Επιβάλλει στην ΠΑΕ Καβάλα χρηματικό πρόστιμο 10.500€ (αγώνας 6.3.22 με ΠΑΕ Θεσπρωτός)
– Δέχεται ότι ο Μανάφης Γεώργιος και ο Σουμουλίδης Νικόλαος τέλεσαν την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση και επιβάλλει στον Μανάφη Γεώργιο α) χρηματικό πρόστιμο 3.000€ και β) απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες και στον Σουμουλίδη Νικόλαο α) χρηματικό πρόστιμο 3.000€ και β) απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες.
– Δέχεται ότι η ΠΑΕ Καβάλα ευθύνεται για την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση και επιβάλλει στην ΠΑΕ Καβάλα χρηματικό πρόστιμο 1000 €.