Ολοκληρώθηκε η παρουσία του ΝΟΘΑ Καβάλας στην ημιτελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων Κ-15

Παρά τη μεγάλη προσπάθεια τα παιδιά του Θεόδωρου Ανανιάδη δεν κατάφεραν να προκριθούν-Επόμενο ραντεβού στις πισίνες της Αλεξανδρούπολης για την Α' φάση του Πρωταθλήματος Μίνι Παίδων Κ-13

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 10 Απριλίου 2022 η ημιτελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων Κ-15 με τις 10 καλύτερες ομάδες να περνούν στην τελική φάση στις 23-26/6. Από τον όμιλο της Θεσσαλονίκης προκρίθηκαν ΠΑΟΚ και Ν.Ο. Λάρισας, ενώ αποκλείστηκαν o ΑΡΗΣ, o Ο.Φ.Θ. και o Ν.Ο.Θ.Α. Καβάλας.

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του Θεόδωρου Ανανιάδη για την αγωνιστική τους προσπάθεια μέχρι σήμερα. Η συνεχής παρουσία της Καβαλιώτικης Υδατοσφαίρισης στα πρωταθλήματα όλων των ηλικιακών κατηγοριών αποδεικνύει πως με συνέπεια και συστηματική δουλειά μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Ευχαριστούμε τους γονείς των αθλητών για τη συνεργασία, αλλά και όσους υποστηρίζουν ενεργά την προσπάθεια αυτή. Συνεχίζουμε το επόμενο Σαββατοκύριακο (στις 16-17/4) με την Α’ φάση του Πρωταθλήματος Μίνι Παίδων Κ-13 στην Αλεξανδρούπολη», αναφέρει ο Σύλλογος στην ανακοίνωσή του.