Γ’ Εθνική: Τρίτωσε το «κακό»- Αναβλήθηκε (και πάλι) η τελευταία αγωνιστική

Η ΕΠΟ ανέβαλε εκ νέου την 22η αγωνιστική του 1ου ομίλου, λόγω της εκκρεμότητας της έφεσης της Αλεξανδρούπολης η οποία λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της αναβολής πληροφορήθηκε ότι δεν έγινε δεκτή!

Ούτε μια, ούτε δύο, αλλά τρεις φορές αναβλήθηκε η 22η και τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας! Ενώ κανονικά η σαιζόν έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί την περασμένη Τετάρτη 6/4, η ΕΠΟ ανέβαλε την αγωνιστική λόγω της εκκρεμότητας που υπήρχε με την έφεση της Αλεξανδρούπολης στην πρωτόδικη απόφαση με την οποία έχασε το παιχνίδι με την Αναγέννηση Πλαγιάς και παράλληλα τιμωρούνταν με -3 βαθμούς, γιατί δεν χρησιμοποίησε τον απαιτούμενο αριθμό νέων παικτών.

Η αγωνιστική μετατέθηκε για την Κυριακή (10/4), εν αναμονή της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων, η οποία όμως δεν εκδόθηκε! Έτσι αναβλήθηκε και ο προγραμματισμός για τη συγκεκριμένη ημέρα και όλοι περίμεναν ότι θα «παίξουν» την Τετάρτη 13/4. Οι προβλέψεις όμως δεν βγήκαν αληθινές, μιας και η Ομοσπονδία ανέβαλε για 3η φορά (!!!) την αγωνιστική, ορίζοντας την για την Κυριακή 17/4.

Το «κερασάκι στην τούρτα», της απίστευτης αυτής κατάστασης ήρθε πάντως λίγο αργότερα από την ανακοίνωση της ΕΠΟ (για την 3η αναβολή), όταν η Αλεξανδρούπολη πληροφορήθηκε ότι η έφεση της δεν έγινε δεκτή, κάτι που σημαίνει ότι υποβιβάζεται στην τοπική κατηγορία του Έβρου, αφού υποχωρεί στους 23 βαθμούς.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει σχετικά:

«Αναβλήθηκαν, κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Διοργανώσεων, οι προγραμματισμένοι για την Τετάρτη 13/4 αγώνες του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Τα παρακάτω παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής ορίστηκαν να διεξαχθούν την Κυριακή 17/04/2022.
– Θερμαϊκός Θέρμης – Ορφέας Puma Ξάνθης (Δημ. Γηπ. Θέρμής ώρα 16.00)
– Αγροτικός Αστέρας – Αναγέννηση Πλαγιάς (Γηπ. Αγροτικού Αστέρα «Δ. Κοντικάκης» ώρα 16.00)
– Εθνικός Σοχού – Δόξα Δράμας Γ.Σ. (Δημ.Γηπ. Σοχού ώρα 16.00)
– Πανδραμαϊκος Α.Ο. – Νέστος Χρυσούπολης (Δημ. Γηπ. Ξηροποτάμου Δράμας ώρα 16.00)
– Απόλλων Παραλιμνίου – Π.Ο. Αλεξανδρούπολης (Γηπ. Παραλιμνίου Σερρών ώρα 16.00)
– Άρης Αβάτου – Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου (Γηπ. Γενησέας Ξάνθης ώρα 16.00)».

Υπενθυμίζεται ότι σ’ αυτή την τελευταία αγωνιστική ο Νέστος θέλει μόνο νίκη στον Ξηροπόταμο της Δράμας κόντρα στον Πανδραμαϊκό για να εξασφαλίσει τη σωτηρία του.