Η Energean στο πλευρό του Ομίλου Κλασικού Αθλητισμού Καβάλας

Η εταιρία θα είναι χορηγός του συλλόγου για την περίοδο 2022-2023, βοηθώντας τον να συμμετέχει με όλο του το αθλητικό δυναμικό τόσο στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις ανοικτού και κλειστού στίβου

Με γνώμονα μια ιδιαίτερα αξιόλογη πορεία 65 και πλέον ετών και με στόχο την στήριξη και ενθάρρυνση της νεολαίας της Καβάλας και, συνολικότερα, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης στην ενασχόλησή της με τον κλασσικό αθλητισμό, η Energean αναλαμβάνει Χορηγός του Ομίλου Κλασικού Αθλητισμού Καβάλας (ΟΚΑΚ) για την περίοδο 2022-2023. Η χορηγία θα βοηθήσει τον ΟΚΑΚ να συμμετάσχει με όλο του το αθλητικό δυναμικό τόσο στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις του ανοικτού στίβου που έχουν ήδη προγραμματιστεί για τους επόμενους μήνες όσο και εκείνες του κλειστού στίβου που θα ακολουθήσουν, ενισχύοντας τις προοπτικές διάκρισης των αθλητριών και των αθλητών του που έχουν ήδη ξεκινήσει τους αγώνες με εντυπωσιακό τρόπο.

Η σχετική σύμβαση χορηγίας υπογράφηκε την Δευτέρα 11 Απριλίου στην Καβάλα από την Διευθύνουσα Σύμβουλο και Country Manager της Energean στην Ελλάδα Δρα. Κατερίνα Σάρδη και την Πρόεδρο του ΟΚΑΚ Κατερίνα Δράκου.

Σχετικά, η κ. Σάρδη δήλωσε τα εξής:

«Για την Energean, ήταν μια εύκολη και πολύ ευχάριστη απόφαση να αποδεχθούμε την πρόταση που μας υποβλήθηκε από τον ΟΚΑΚ. Πρόκειται για έναν σύλλογο που, πέρα από τα κορυφαία ονόματα που έχει αναδείξει στην ιστορία του ελληνικού κλασικού αθλητισμού, εξακολουθεί να έχει ιδιαίτερα δυναμική παρουσία στο καθημερινό αθλητικό γίγνεσθαι. Παράλληλα, αποτελεί ένα σημείο αναφοράς και παράδειγμα προς μίμηση για το ήθος και την υγιή νοοτροπία ευγενούς άμιλλας που καλλιεργεί στις αθλήτριες και τους αθλητές του, συμβάλλοντας όχι μόνο στην αθλητική αλλά και στην κοινωνική άνθηση της Καβάλας και της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης. Στην Energean είμαστε βέβαιοι για το ότι ο ΟΚΑΚ θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί σε όλους τους στίβους και νιώθουμε μεγάλη χαρά που έχουμε την ευκαιρία να συμβάλλουμε κι εμείς στον βαθμό που μάς αναλογεί στις νέες επιτυχίες που θα έρθουν».

Από την πλευρά της, η κα. Δράκου δήλωσε τα εξής:

«Οι αθλήτριες και αθλητές του ΟΚΑΚ, οι προπονητές, το Διοικητικό Συμβούλιο και εγώ προσωπικά ευχαριστούμε θερμά την Energean για την αποδοχή της πρότασής μας να αποτελέσει Χορηγό του Ομίλου μας για τις αθλητικές διοργανώσεις της περιόδου. Σε μία ιδιαίτερα δύσκολη για όλους οικονομική συγκυρία, είναι πολύ σημαντικό να έχουμε την υποστήριξη μιας από τις μεγαλύτερες ενεργειακές εταιρείες στην Ελλάδα και, γενικότερα, την Μεσόγειο και να είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε τον προγραμματισμό μας για τη συμμετοχή σε όσο περισσότερους εγχώριους και διεθνείς αγώνες είναι εφικτό. Με την ευκαιρία, καλούμε και την κοινωνία της Καβάλας να στηρίξει ακόμη περισσότερο τον ΟΚΑΚ, προκειμένου οι αθλήτριες και οι αθλητές μας να συνεχίσουν να μάς κάνουν υπερήφανους για τις επιδόσεις τους».