ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα: Ερωτηματικό η συμμετοχή του Έμπερτ στις Σέρρες

Ο Γερμανός δεν αποθεραπεύτηκε πλήρως από τον τραυματισμό που υπέστη στον αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας (θλάση α’ βαθμού) και δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα συμμετέχει στην κρίσιμη αναμέτρηση

Χωρίς ένα μια από τις βασικότερες μονάδες της κινδυνεύει να αγωνιστεί ο ΑΟΚ στις Σέρρες στο κρισιμότατο παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό την Κυριακή!

Ο Πάτρικ Έμπερτ, τον οποίο ο προπονητής του Παναγιώτης Διλμπέρης υπολόγιζε να έχει στη διάθεση του για τη βασική ενδεκάδα, δεν αποθεραπεύτηκε πλήρως από τον τραυματισμό που υπέστη στον αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας (όπου είχε αντικατασταθεί), παρά τις περί αντιθέτου προβλέψεις. Όλο αυτό το διάστημα ο Γερμανός ακολουθούσε εντατικό πρόγραμμα αποθεραπείας από την θλάση α’ βαθμού που τον ταλαιπωρούσε και τον έθεσε εκτός της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Β’.

Φαίνεται όμως ότι δεν είναι απολύτως έτοιμος και συνεπώς η συμμετοχή του στον «τελικό» τίθεται εν αμφιβόλω. Η απώλεια (αν τελικά υπάρξει) θα είναι σημαντική για τον ΑΟΚ, αφού όλοι καταλαβαίνουν ότι η Καβάλα είναι… άλλη χωρίς τον Έμπερτ! Το μόνο θετικό θα είναι ότι θα εκτίσει και τη 2η αγωνιστική του αποκλεισμού του και έτσι θα μπορέσει να συμμετέχει σ’ όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.