Άλεξ Χαντιτάτζι: Πείτε με τρελό, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω σ’ αυτή την ομάδα

Το μήνυμα του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΟΚ, μετά την ήττα στις Σέρρες και εν όψει του κρίσιμου αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας την Μεγάλη Τετάρτη

Χρησιμοποιώντας το προσωπικό του παράδειγμα στον κόσμο των επιχειρήσεων, όπου κατάφερε να πετύχει πράγματα που οι άλλοι δεν μπορούσαν να πιστέψει ότι θα τα καταφέρει, ο Άλεξ Χαντιτάτζι απευθύνει μήνυμα-κάλεσμα στον κόσμο της Καβάλας να γεμίσει το γήπεδο την Τετάρτη γιατί όπως τονίζει εξακολουθεί να πιστεύει στον ΑΟΚ και στην προσπάθεια να παραμείνει στην κατηγορία, ακόμα κι αν ορισμένοι τον θεωρούν… τρελό!

Το μήνυμα του αναφέρει τα εξής:

«Πολλές από τις επιτυχίες της ζωής και της επιχείρησής μου έχουν έρθει όταν άλλοι πίστευαν ότι ήταν αδύνατο ή θα έπρεπε να παραιτηθώ και να κάνω κάτι διαφορετικό

Πείτε με ότι έχω παραισθήσεις ή πείτε με τρελό αλλά πιστεύω σε αυτή την ομάδα. Πιστεύω στο πεπρωμένο, πιστεύω ότι όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και γιατί κάνουμε κάποιο ταξίδι ή γιατί συμβαίνουν ορισμένα πράγματα. Πιστεύω ότι οι νικητές δεν τα παρατάνε ποτέ, και αυτοί που τα παρατάνε ποτέ δεν κερδίζουν!

Όταν χανόμαστε περισσότερο βρίσκουμε μερικές φορές τους πιο αληθινούς φίλους και θαυμαστές μας. Οπότε για τα επόμενα 3 παιχνίδια γίνε φίλος, υποστηρικτής μας και ίσως καταφέρουμε το αδύνατο.

«Νομίζω ότι μπορούμε. Νομίζω ότι μπορούμε. Νομίζω ότι μπορούμε. Ξέρω ότι μπορούμε. ”

Αυτή την Τετάρτη ας έχουμε 10.000 κόσμο στο γήπεδο, ας μιλήσουμε για την Ελλάδα και ας συνεχίσουμε τον αγώνα μας για το όνειρό μας»!