Πάνθηρες Καβάλας: Συγχαρητήρια για την υπερπροσπάθεια. Eτοιμαζόμαστε για την επόμενη χρονιά

Ανακοίνωση της διοίκησης του γυναικείου συλλόγου μπάσκετ, μετά τον αποκλεισμό από την τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Νεανίδων

dropcap]Τ[/dropcap]ην Κυριακή (17/04) ολοκληρώθηκε για τις Νεάνιδες των Πανθήρων Καβάλας η φετινή αγωνιστική διαδρομή τους. Μετά από 8 νίκες στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και μια νίκη στην προκριματική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, η ομάδα της Καβάλας ηττήθηκε από τον Πιερικό Αρχέλαο με 56-50 και αποκλείστηκε από την συνέχεια.

Ο Σύλλογος με ανακοίνωση του δίνει τα θερμά συγχαρητήρια του σε όλους τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας και ιδιαίτερα στα 12 κορίτσια της ομάδας που με υπερπροσπάθεια κατάφεραν να συνδυάσουν το διάβασμα για τις Πανελλήνιες εξετάσεις, με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, φτάνοντας μάλιστα ένα βήμα πριν την τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Ευχαριστεί ιδιαίτερα τους φιλάθλους μας που έδωσαν ενθουσιώδες παρών στο κλειστό γυμναστήριο «Πύρρος Δήμας» στο Λιτόχωρο, ενισχύοντας την προσπάθεια των κοριτσιών.

Επίσης συγχαίρει τα κορίτσια του Πιερικού Αρχέλαου που απέδειξαν για ακόμη μια φορά την συστηματική δουλειά που γίνεται εδώ και χρόνια στον σύλλογο τους ενώ ταυτόχρονα συγχαίρουν και τα κορίτσια από τον ΓΣ Εσπέρίδες Καλλιθέας, τον Παναθηναϊκό, τον Παναθλητικό Συκεών, τον Άρη Θεσσαλονίκης, τον ΣΚ Ιωαννίνων, τον Άρι Καλαμάτας και τον Ιπποκράτη Κω, για την πρόκριση τους στα τελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

Τέλος, ευχαριστούν όλους όσους μας συμπαραστάθηκαν σε αυτή την όμορφη και ελπιδοφόρα προσπάθεια. «Με νέες εμπειρίες και γνώση προετοιμαζόμαστε για όλα όσα πρόκειται να έρθουν», καταλήγει η ανακοίνωση των Πανθήρων!