Νέστος Χρυσούπολης: Λύση συνεργασίας με τον Κυριάκο Κετσιεμενίδη

Μετά τον πικρό υποβιβασμό από τη Γ’ Εθνική ήρθε και το «διαζύγιο» με τον Ξανθιώτη προπονητή

Στον απόηχο του πικρού υποβιβασμού της ομάδας από τη Γ’ Εθνική κατηγορία, ο Νέστος έκανε γνωστή το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης 19/4 την λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Κυριάκο Κετσιεμενίδη.

Η χρονιά δεν έχει τελειώσει για το συγκρότημα της Χρυσούπολης, μιας και εκτός από την αποτυχημένη (έτσι όπως αποδείχτηκε) παρουσία στην τελευταία Εθνική κατηγορία, υπάρχει και ο θεσμός του κυπέλλου της ΕΠΣΚ, όπου εκεί η ομάδα θέλει τουλάχιστον να έχει μια επιτυχία. Σαφώς και ο βασικός στόχος ήταν η σωτηρία, αλλά από τη στιγμή που αυτό δεν στάθηκε δυνατόν, υπάρχει και ο κύπελλο για να διασκεδάσει (κάπως) τις εντυπώσεις.      Έτσι υπάρχει εν όψει ο αγώνας της ημιτελικής φάσης του θεσμού, με την ομάδα να αντιμετωπίζει στο γήπεδο του Ποτού στη Θάσο τη Δόξα Θεολόγου.

Έφτασε 7 λεπτά πριν από τη σωτηρία, αλλά…

Εν τω μεταξύ στη Χρυσούπολη ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν πως χάθηκε η νίκη και κατά συνέπεια η κατηγορία στον τελευταίο αγώνα με τον Πανδραμαϊκό στον Ξηροπόταμο της Δράμας. Ο Νέστος αν και βρέθηκε στο 7ο λεπτό να είναι πίσω στο σκορ με 0-2, έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο τέλος του 1ου μέρους (2-2) και στα μέσα του 2ου πέρασε μπροστά με 2-3. Βρέθηκε μόλις 7 λεπτά πριν τη νίκη – σωτηρία αλλά στο 83’ δέχτηκε την ισοφάριση και απ’ εκεί και πέρα τα έχασε όλα…