Παναγιώτης Διλμπέρης: Η δική μας η Ανάσταση θα έρθει την τελευταία αγωνιστική

Οι δηλώσεις του προπονητή της Καβάλας μετά την πολύτιμη νίκη επί της Αναγέννησης Καρδίτσας – Τα εύσημα τους παίκτες, τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και στον κόσμο

Για κατάθεση ψυχής από την πλευρά των παικτών του έκανε λόγο ο προπονητής της Καβάλας μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο Παναγιώτης Διλμπέρης έδωσε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του, όπως επίσης και στον Άλεξ Χαντιτάτζι για την απόλυτη στήριξη που έδωσε στην ομάδα, ενώ μίλησε για ακόμα μια φορά για την πολύτιμη βοήθεια από τον κόσμο της Καβάλας.

Αναλυτικά:

«Νομίζω ότι σήμερα αυτό που μετράει είναι οι 3 βαθμοί της νίκης. Δεν έχει καμία σημασία αν οι παίκτες μας ακολούθησαν το αγωνιστικό πλάνο στην επίθεση και στην άμυνα. Στην ουσία δεν ακολουθήσαμε το πλάνο, αλλά δώσαμε κατάθεση ψυχής. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ κάτι που φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο, πετυχαίνοντας μετά από πολύ καιρό 3 γκολ και παίρνοντας μια νίκη που μας κάνει να ατενίζουμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Δεν θέλω να μιλήσω άλλο για το παιχνίδι, θέλω να αναφερθώ και πάλι γι’ αυτά τα παιδιά, τα οποία θέλω να τα δώσω πολλά συγχαρητήρια.

Θέλω να αναφερθώ στη στήριξη που είχαμε από τον πρόεδρο, μετά την ήττα από τον Πανσερραϊκό. Ήταν αρωγός σε οτιδήποτε ζητήσαμε. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Καβάλας για τη στήριξη του. Για μένα είναι κάτι πρωτόγνωρο. Τους ευχαριστώ για την παρουσία τους. Έδωσε ένα παλμό και μια ώθηση στην ομάδα. Δεν έχω καμία διάθεση να λαϊκίσω, αλλά μόνο και μόνο γι’ αυτόν τον κόσμο και γι’ αυτή τη δυναμική της Καβάλας οφείλουμε να κάνουμε άλλες δύο καταθέσεις ψυχής και να σώσουμε αυτή την ομάδα.

Να ευχηθώ σε όλους καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση και να πω ότι η δική μας Ανάσταση θα έρθει την τελευταία αγωνιστική».

Σχολιάζοντας την ισοπαλία του Πιερικού στην Κατερίνη με τον Ολυμπιακό Βόλου και το πόσους βαθμούς χρειάζονται για να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία τόνισε ότι «τώρα πλέον το ανώτερο που μπορεί να φτάσει ο Πιερικός είναι στους 34 βαθμούς. Συνεπώς αλλάζουν κάπως τα πράγματα όμως δεν είναι μόνο ο Πιερικός. Υπάρχουν και άλλες ομάδες που εμπλέκονται στην υπόθεση της σωτηρίας. Θα πρέπει να περιμένουμε και την επόμενη αγωνιστική, η οποία θα μας «δείξει» τι χρειάζεται. Εμείς όμως χρειαζόμαστε σίγουρα νίκη την επόμενη αγωνιστική με τον Ηρακλή».