Άλεξ Χαντιτάτζι: Υπερήφανος για τους μαχητές παίκτες που δεν τα παρατάνε

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΟΚ μίλησε για τη νοοτροπία της ομάδας που δεν παρατάει την προσπάθεια παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει

Πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του και από τη νοοτροπία του μαχητή που διαθέτουν, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με την Καρδίτσα ο Άλεξ Χαντιτάτζι. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΟΚ, αφού τόνισε ότι αν η ομάδα δεν κέρδιζε δε θα είναι ελπίδες σωτηρίας, μίλησε για την πορεία των 3 μηνών και τους 30 βαθμούς που πήρε, ενώ μίλησε για τα προβλήματα απουσιών και τραυματισμών που υπήρχαν τα οποία όμως δεν πτόησαν τους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά δήλωσε ότι:

«Ήταν ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι για εμάς, γιατί έπρεπε να κερδίσουμε. Αν δεν κερδίζαμε δε θα είχαμε καμία ελπίδα για να σωθούμε και θα χάναμε όλα όσα δουλέψαμε σκληρά για να τα αποκτήσουμε αυτή τη χρονιά. Η ομάδα έπαιξε 6-7 παιχνίδια κόντρα σε πολύ δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος και τα πήγε πολύ καλά. Δυστυχώς στο προηγούμενο παιχνίδι (σ.σ. με τον Πανσερραϊκό) δεν είχαμε καλή εικόνα, ενώ είχαμε και τον τραυματισμό του Μίλος (Σπάσιτς) που είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες μας, γεγονός που την επηρέασε. Ήταν 3 πολύ σκληροί μήνες για την ομάδα, που προπονούνταν και έδινε 2 αγώνες την εβδομάδα. Για εμάς το γεγονός ότι κερδίσαμε 30 βαθμούς, είναι ένα μεγάλο επίτευγμα. Αν κάποιος έλεγε ότι μετά τα πρώτα παιχνίδια όπου χάναμε με 6-0 ή 7-0, θα φτάναμε σ’ αυτό το σημείο (30 βαθμοί) θα τον αποκαλούσαμε τρελό. Εδώ είμαστε όμως, έχουμε 30 βαθμούς και βρισκόμαστε στην 14η θέση και κρατάμε την τύχη στα χέρια μας.

Αν κερδίσουμε τα δύο επόμενα παιχνίδια, τα οποία πιστεύω ότι θα τα κερδίσουμε, θα παραμείνουμε στη Super League 2, εκεί δηλαδή που θέλουμε να βρισκόμαστε.

Θέλησα να δώσω ένα μήνυμα στους παίκτες, και αυτοί με τη σειρά τους στην πόλη της Καβάλας, και αυτό είναι ότι ποτέ δεν πρέπει να τα παρατάς, ή να σταματάς την προσπάθεια επειδή όλοι οι άλλοι αυτό θέλουν από σένα. Αυτή τη νοοτροπία την έχει πλέον η ομάδα μας και αυτό φάνηκε σήμερα. Υπήρχε η κούραση, υπάρχουν οι τραυματισμοί αλλά συνέχισαν να αγωνίζονται. Ο Έμπερτ αγωνίστηκε με τράβηγμα ενώ έχουμε ακόμα 6 παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Είμαι περήφανος γι’ αυτούς, γιατί είναι μαχητές και δεν τα παρατάνε.

Το σημερινό παιχνίδι ήταν απέναντι σε μια καλή ομάδα και το τελικό σκορ μπορεί να είναι και παραπλανητικό. Είχαμε 4 ευκαιρίες και πετύχαμε 3 γκολ, ενώ σε άλλα παιχνίδια όπως πχ τα Τρίκαλα είχαμε 21 ευκαιρίες και σημειώσαμε 2 γκολ. Το ποδόσφαιρο λοιπόν είναι ένα… τρελό άθλημα. Όπως και να έχει όμως η Καρδίτσα ήταν μια σκληρή ομάδα και είμαι χαρούμενος που το τελικό σκορ ήταν υπέρ μας».