ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Με εισιτήριο του ενός ευρώ το τελευταίο εντός έδρας ραντεβού

Πότε ξεκινάει η προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της 33ης αγωνιστικής της Betsson Super League 2 κόντρα στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στο «Ανθή Καραγιάννη»

Στην τελική ευθεία για το παιχνίδι της 33ης αγωνιστικής της Betsson Super League 2 κόντρα στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στο «Ανθή Καραγιάννη» η ομάδα της Καβάλας, το τελευταίο εντός έδρας ραντεβού για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, με τη Διοίκηση της ομάδας να δίνει και πάλι οικονομικό κίνητρο στους φιλάθλους να βρεθούν στο γήπεδο, προσφέροντας τη δυνατότητα για 5 εισιτήρια στην τιμή των 5 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι η προσφορά ισχύει μόνον για τα 5 εισιτήρια και δεν μπορεί κάποιος να πάρει ένα μεμονωμένο εισιτήριο στην τιμή του ενός ευρώ, καθώς η κατώτατη τιμή, σύμφωνα με τους κανονισμούς της διοργανώτριας αρχής, για την είσοδο στα γήπεδα της Super League 2 είναι τα 5 ευρώ, ενώ τη διαφορά των 4 ευρώ ανά εισιτήριο θα την καλύψει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965

Στο τελευταίο ραντεβού της φετινής σεζόν δεν θα λείπει ΚΑΝΕΙΣ. Δες μαζί με την παρέα σου την μια και μοναδική αγαπημένη μας ομάδα με ΜΟΛΙΣ 1 ευρώ!!! Για αυτόν τον λόγο η ισχύουσα προσφορά για το παιχνίδι της 33ης αγωνιστικής της Betsson Super League 2 κόντρα στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης είναι πέντε 5 εισιτήρια-5 ευρώ.

Η διαδικτυακή, αλλά και η δια ζώσης προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει αύριο. Οι ώρες για τη δια ζώσης προπώληση (στο περίπτερο του Ε.Ο.Τ-έναντι της Πλατείας Ελευθερίας):

  • Τρίτη (26/04): 11:00-17:00
  • Τετάρτη (27/04): 09:00-13:00

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η εν λόγω προσφορά διαδικτυακά ισχύει έως το μεσημέρι της Τετάρτης στις 12:00, ενώ η τιμή του εισιτηρίου από τα εκδοτήρια του Σταδίου θα ανέρχεται στα 10 ευρώ.