Άλεξ Χαντιτάτζι: Αν δεν κερδίσουμε τον Ηρακλή, δεν θα υπάρχει αύριο!

Το μήνυμα του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΟΚ 1965, προς τους φιλάθλους της ομάδας, πριν την τελευταία εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς όπου η νίκη είναι μονόδρομος για τη διεκδίκηση της παραμονής

Την κρισιμότητα του παιχνιδιού της Καβάλας κόντρα στον Ηρακλή, το απόγευμα της Τετάρτης 27/4 στο «Ανθή Καραγιάννη», επισήμανε με ανάρτηση του στο fb ο Άλεξ Χαντιτάτζι. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΟΚ τονίζει με έμφαση ότι αν η ομάδα δεν κερδίσει στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της χρονιάς, δε θα έχει καμία τύχη αναφορικά με την διεκδίκηση της παραμονής στη Super League 2 και καλεί όλο τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.

Η ανάρτηση του Άλεξ Χαντιτάτζι αναφέρει σχετικά:

«Τους τελευταίους 9 μήνες είχα την τιμή και το προνόμιο να αγωνιστώ για την πόλη της Καβάλας και την ποδοσφαιρική ομάδα του ΑΟ Καβάλας.

Όλοι ξέραμε πώς κάποιες σκοτεινές και διεφθαρμένες δυνάμεις δεν ήθελαν η Καβάλα να παίξει ή να μείνει στην SL2. Αυτοί οι αγώνες δεν έχουν σταματήσει και συνεχίζονται ακόμα και σήμερα! Αλλά ήμασταν ατρόμητοι και πεισματάρηδες. Αρνηθήκαμε να τα παρατήσουμε!

Το παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στον Ηρακλή αντιπροσωπεύει τα πάντα για αυτή την ομάδα και αυτή την πόλη. Αν χάσουμε αυτό το παιχνίδι, ΔΕΝ θα υπάρχει καμία πιθανότητα να μείνουμε στην SL2. Εδώ θέλαμε να είμαστε. Ελέγχουμε το πεπρωμένο μας. αν κερδίσουμε τα 2 τελευταία παιχνίδια μας, είμαστε σίγουροι ότι θα παραμείνουμε στην SL2.

Το παιχνίδι του Ηρακλή αντιπροσωπεύει την ευκαιρία αυτής της πόλης να δει:

(1) Το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για αυτή την ομάδα στην SL2 και να δει αυτούς τους καταπληκτικούς παίκτες για μια τελευταία φορά ή

(2) να παρακολουθήσει αυτή την ομάδα να γράφει ιστορία και να κάνει το αδύνατο Πιστεύω σε αυτούς τους νέους εαυτούς μου και πιστεύω ότι θα παραμείνουμε στη super league 2.

Όπως και να έχει θέλουμε και σας χρειαζόμαστε στο παιχνίδι! Χρειαζόμαστε την ενέργεια, το πάθος και την αγάπη σας για να μας θυμίζουν για ποιο λόγο αγωνιζόμαστε! Δεν υπάρχει λόγος να μην είναι αύριο ολόκληρη η πόλη της Καβάλας!

  1. Αν Αγαπάτε ΑΟ Καβάλας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, Κοινοποιήστε αυτό το post
  2. Η προπώληση των εισιτηρίων μας είναι και πάλι 5 εισιτήρια με 5€.
  3. Οι κυρίες, childeren είναι ευπρόσδεκτες δωρεάν.
  4. Τα εισιτήρια θα είναι 10€ στο γήπεδο»!