ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Λεπτό προς λεπτό η «μάχη» σωτηρίας στη Βέροια

Απ’ ευθείας τηλεοπτική μετάδοση του κρίσιμου αγώνα του ΑΟΚ στην τελευταία αγωνιστική της Super League 2 από την ΕΡΤ3

Ζωντανά από την τηλεόραση θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλοι του ΑΟΚ τον αγώνα «ζωής ή θανάτου» στη Βέροια το απόγευμα της Κυριακής 1/5. Ενώ αρχικά η αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής της Super League 2, όπου η Καβάλα θέλει μόνο νίκη για να έχει ελπίδες σωτηρίας, δε βρισκόταν στον προγραμματισμό της ΕΡΤ 3, το απόγευμα της Παρασκευής 29/4 ανακοινώθηκε ότι τα πλάνα… άλλαξαν!

Έτσι λοιπόν θα υπάρξει παράλληλη μετάδοση 3 αναμετρήσεων που αφορούν και τους 2 ομίλους του πρωταθλήματος, δύο από τον 1ο και μια από τον 2ο. Στον 1ο όμιλο εκτός από το παιχνίδι του ΑΟΚ, θα μεταδοθεί και αυτό του Απόλλωνα Πόντου με τον Θεσπρωτό, όπου η ομάδα της Ηγουμενίτσας θέλει μια ισοπαλία για να σωθεί, ενώ στον 2ο το παιχνίδι του Αιγάλεω με τον Διαγόρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League 2 αναφέρει:

«Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν αιτήματος της ΕΡΤ, θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ 3 «Λεπτό προς Λεπτό» των σημαντικότερων αγώνων της 34ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Betsson Super League 2 2021-22. Από τα κανάλια ERTSPORTS θα μεταδοθούν τηλεοπτικά οι αγώνες του Α΄ Ομίλου ανάμεσα στις ΠΑΕ Απόλλων Πόντου – ΠΑΕ Θεσπρωτός, ΠΑΕ Βέροια – ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα και ΠΑΕ Αιγάλεω – ΠΑΕ Διαγόρας του Β’ Ομίλου».